![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gercekten uzluyorum bu kadar da asılsız yorumlar yapmayın .delbosge gıbı bır adam geldı 6 ay kaldı .tıgana geldı 1.5 sene kladı gonderdık onları sampıyon olduk mu hayır .ertugrul saglamı gonderelım sampıyonlık kesın mı kııı gondermek kolay ama bunu acsını taraftar cekıyor . ferguson gelıdıgınden manchester bır kac sene en kotu donemını gecırdııı ondan sonra hersey yolla geld. sımdı yenı hoca gelecekk takımı tanıyana kadar sezon bıtecek ve gıne taraftar cıle cekecek bnce hocamız kalmalıııı destek olmalıyız
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | lucescu gelecekse ben ertuğrulun kesinlikle kalmasını isterim.Lucescu gelir ortalığı karıştırır gene.Nikilescu tarzı adamları da toplar.Adrian İlieyiyi bile almıştı...Vatandaşlarını zengin ediyo işte.Klasik bir romen hoca.Artı adam başarıya doymuş.Görmüş,geçirmiş daha bi şey katamaz bu takıma... Kesinlikle önce demirören çıbanın başıdır.Taraftarlarımız tüpçüyü protesto etmeliler ertuğruldan önce.Artı sinan engin bu transferleri yapan kişidir emin olun.Ertuğrulun yaptığı transferler geçen seneydi hugain falan onları aldı.Baktılar ki beğenilmedi hemen sinan engin aldırdı bu sericleri sivokları...Cebinide doldurmuştur muhakkak...Dolayısıyla ben ertuğrul da çok fazla suç bulmuyorum.Adam napsın elindeki tapon mallarla ancak bu kadar.Ama oyuncu seçimi son derece yanlış ertuğrulun.g.zan,üzülmez,hakan arıkan falan bunlar A kategorisi topçusu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Engini ve Saglamı da al Gİt Demirören.....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bana baros u ,kewell ı meirayı takımına transfer etme isteyen bir hoca lazım.sahaya çıkınca 1 gol atıp defansa cekilecek karakterde olmayacak.bunlar ne yazık ki ertuğrulda yok...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bunları transfer etmeyı bir teknik adam olarak ertuğrul sağlamda ister. ama yönetımden para çıkmadıktan sonra o bütçeyle bu futbolcular alınıyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şunu diyeyim beşiktaş kapanıp berabere bitirip o takımı eleseydı kimse hocamızı eleştirmeyecekti. bir maçtamı eleştiriliyor bir hoca. KESİNLİKLE BU TAKIMDA ERTUĞRUL HOCA KALMALI YÖNETIMDE İŞİNE KARIŞMAMALI HOCAMIZIN HERŞEYİ HOCAYA BIRAKMALI. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalnız dikaktini cekerim arkadasım bu sene hoca kimi istediyse aldırlar bi Nüriyi alamadılar galiba onuda nüri gelmek istemedi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ÖNCEDEN OLAN CİSSE VE GÖKHAN ZAN TAKIMDA YERI YOK BENCE. ŞUNU DEMEK İSTİYORUM FUTBOLCULARIN ÇOĞU İYİ BU TARTIŞILMAZ AMA OYNAMIYORLAR HOCA NE YAPSIN DEĞİLMİ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle kalmalı . gidecekse bu sezon sonu olmalı
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taktigi dogru kursun oynamıycak oyuncuyu oynatmasın tello sakat adam bile bile oynatıyor sorun su ki Saglam son mac da kendini kanıtladı . Daha Beşiktaşı yönetmek agır gelir ona biraz daha gitsin anadoluda takım yönetsin ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |