![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Son bişey herkes yanlış transfer şudur budur diyo. Ertuğrulun beşiktaşa kazandırdığı adamlar: serdar özkan, aydın, ibrahim kaş (tamamen yönetimin aczidir gitmesi), batuhan (bugün uyuz oldum, terim milli takıma çağırmış da ondan oynamış filandır falandır. Batuhanı süper ligde 16 yaşında oynatan vitrine çıkaran kim?) Ve sıradakiler samet, necip, emre özkan. Bunu düşününce çok üzülüyorum. Resmen bize milyon dolarlar kazandırdı bu çocuklarla. Luce gelse kaçı oynayacak? Okan Koç türkiyenin yıldızı olarak gelmişken, oynatmadı. Ewt hoca hatalar yapıyo ama daha 40 bile deil. Akıllı, eğitimli, on numara adam ve hata yapsa da futboldan anladığı her halinden belli. Takımın başında kaldıkça gitgide kendini geliştireceğine inanıodum. Bu sene kesin şampiyon olcağımızı düşünüodum, olmasak da ertuğrul hocayı kazanmak için 4 senedir olamıoz zaten, varsın bi 2 sene daha olmasaydık. Ama soraki on senemiz garantiydi. Bu ışık rıza hocada, samet de yok ama ertuğrulda fazlasıyla wardı. Tüpçü çıksa deseki, hoca hatalar yaptı, ama kim ne derse desin bu kulübün patronu benim we hoca sezonu bitirecek dese bu tartışmaların kaçı kalır? Ama işte adam bitmiş tüp beyinli. Velhasıl, dönüş zor gözüküyo. Bari luce deil de kuman muman yapsak yada reykard. Nasılsa ertuğrul hocayı kowmak seneyi harcamak demek. Haecanmışken gelecek wadeden awrupanın önde gelen 2 teknik direktörü boştayken onlar için harcasak... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Oyuncuların keyfine diyecek yok zaten her başarısızlıkta hoca değşiyor onlarda artık sistemi bildikleri için kıllarını kımıldatmıyorlar yöneticiler desen koca karı gibi mikrofonu gördüler mi konuşuyorlar nerde beşiktaşlılık nerde baba hakkılar nerde şerefler nerde sanlı kaptanlar vedat okyarlar nerde süleyman sebalar.yıldırım demirören kendine bi değnekçi tutmuş sinan diye yanınada almış 2-3 tane yönetici beşiktaş magazin servisini oluşturmuşlarr ee kurdun olmadığı yerde çakallar cirit atarmış
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hocam ligdeki puan durumuna bakıpta konuşma... Adam akıllı bir takım oluşturabildin mi? HAYIR Taraftarına her büyük maç öncesi güzel bir futbol izlettirecez dedin yapabildin mi? HAYIR Taraftarına rahat rahat bir maç izlettirebildin mi? HAYIR Diatta-Higuain i çok isteyip de klübe aldırdın. Bu adamlara şans verdin mi? HAYIR Gordon a bişi demiyom zaten.. Yönetime dedin devre arasında HOLOSKO gitti yönetim Holosko yu aldı. Sayende adamın verim sıfır. Forvet i sen gittin Sağ açık oynattın.. Klübü kuşkusuz maddi açıdan keyiye aldırttığın adamlardan ötürü çok zarara uğrattırdın. Fahri TATAN hazırlık döneminde BOBÔ ile en faydalı oyuncu oldu takıma sen ne yaptın gitmesi yönünde yönteime rarpor verdin ve çocuk Konyaspor a satıldı... Bizim tepkimiz skorlara değil, adam gibi takım oluşturamaman da ve takımı adam gibi oynatamamanda.. Ertuğrulcu arkadaşlar da anlasınlar artık bunu lütfen. Neymiş Adam gibi Adam Sağlam. Adamlığına kimsenin bişe dediği yok ama teknik adamlığı tartışmasız ki BERBAT! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burda teknik adam harcayan da yok. ertuğrul hoca ya gösterilen sukunet ve sabır ne Del Basque ye nede Rıza hocaya gösterildi. Onun için eline gelen fırsatı iyi değerlendiremedi.... Birileri olumsuz ve kötü işler yapıyorsa ben ona iyi diyemem... Bu saatten sonra da Ertuğrul hoca ile olmaz. Olamaz... her iki kısım da zarar görür. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa anlamak mümkün değil konuşalacak eleştirilecek çok şey var efsane 48 arkadaşımın dediği gibi o kadar girmiyorum sadece şunu soruyorum ertuğrul hoca beşiktaşa geldi geleli oynanan futbol kalitesi nedir?bana 3 tane çok iyi maç söyleyin? ya ben oynatsam bu kadar kötü oynatmam yapmayın yazık günah verilen emeklere ,taraftarın çektiği acıya,cefaya artık gerçekleri görün Ertuğrul hoca ile yürümedi,yürümüyor,yürümeyecek.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu takımın su an sana ihtiyacı var asıl sen elini vicdanına koy en kötüsü devre arasına kadar devam et hadi ertuğrul nolursun bugün beklediğim cevabı ver | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Tabii ki futbolcu simsarlarınında...Komisyoncularında...İddiacıların da...Ertuğrul Sağlam gibi sağlam ve temiz bir adam aradan çıkartılınca meydan kimlere kalır bir düşünün... Yeni hocalar,yeni futbolcular,yeni transferler,aldırırken kazananlar,sattırırken kazananlar...Kimler ellerini ovuşturuyor bir bakın bakalım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |