![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | başka bir konunun altına yazdığım cümleleri terkarlıyorum 5 yıl içinde 4 td , 3 menajer , 40-50 futbolcu , sayısını bilemediğim kadar yöneticinin istifa ettiği ve yönetim kurulu üyelerinin dewamlı değiştiği dünyanın hangi klubü başarılı olmuştur. oluşturulan yönetim kurulunun büyük çoğunluğu dier seçimde değiştiriliyor , biraz vizyonu geniş adam görür gibi oluyoruz ayrılması isteniyor çalışan arkadaşlarıma soruyorum patronunuz,müdürünüz ya da herhangi bir yöneticinizin sizin işinize sürekli karıştığı , rahatsız ettiği , telkinlerde bulunduğu , fırça attığı ya da sürekli rapor isteyip performansınızı her gün kontrol ettiği,yaptığınız olumlu işlerde yalanda yüzünüze gülüp (kendi bu durumdan nemalanmış ise) samimiyetine inanmadığınız davranışlarda bulunması, size güvenmediğini aleni bir şekilde bütün iş arkadaşlarınızın ve meslek yaşantınızla ilgili kurumların çalışanları önünde periyodik olarak deklare etmesi durumda nasıl performans gösterirsiniz? ( bu saydıklarım iii kötü tartışmıyorum del bosque , tigana ve rıza çalımbaya da yapılmıştı) beşiktaşın ve taraftarının diğer klüplerden farkı vardı bu yöneticilik kısmında fark kalmadı görüyorum ki taraftar aynı şekilde asimile olup popüler kültürün esiri oluyor... tiganaya dediğimiz gibi ; BEŞİKTAŞLILIK TA BIRAKIP KAÇMAK YOKTUR HOCAM BÜTÜN İSTEMEYENLERE,ELEŞTİRİLERE RAĞMEN CESUR VE YÜREKLİ HAREKET ET ÇIK BUGÜN İSTİFA ETMENİ İSTEYENLERE DERSİNİ VER BİZ HALA SENİ DESTEKLİYORUZ GİTMİYORUM ,GÖREVİMİN BAŞINDAYIM DE onlar gibi kolaycı olma değiştirmek,bozmak,yıkmak kolaydır öneli olan yapıcı olmak zorluklarla mücadele etmektir bir lafta kapalıda ki bazı arkadaşlara 3-4 yıldır akıl almaz bir biçimde sürekli oyuncularla ve td yle dialoga giriyorlar burasıı beşiktaş böle şeyler bizim tribünümüzde olmazdı. KALVE SAVAŞ KAL VE SAVAŞ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |