![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ertugrul saglamdan daha fazla ne basarisi varmis bu samet efendininde istiyorsunuz cok merak ettim siz kendinizle celisdiginizin farkindamisiniz kardesim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla almanyadan bi antrenor istiyorum sahse denizli gelirse mac falan izlemem ama almanyanin yeni nesil antrenorlerinden birini istiyorum armin weh ilk tercihim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğruldan fazla başarısı var demedikki arkadaş!!!bi kere tecrübe artısı var yıllardır takım çalıştırıyo bu süper ligde ve bence gittiği her takımda klup futbol olarak üst düzey performans sergiliyo.başarısı yok ama artları var diyelim biz ona.bide bu kaos ortamında yabancı bi hoca demek 1 sezon kayıp demek.hee luce olursa ona eyvallah ama diğer konuşulanlar soru işareti.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yahu bırakın şöyle isimleri, burası Türkiye Türkiye; Manu, Arsenal gibi takımlar değiliz biz, onların başkanı gibi bir başkan yok!..Abidik kubidik isimleri alırsak daha beter oluruz, bu ülkede Aragones'e, Del Bosquelere neler yapılıyor, neler yapıldı.Sizin dediğiniz isimleri alırsak Skibbe'den ne farkları olacak gelen hocaların, biz adamlara gülüp geçiyorduk başımıza gelene bakın yaf!..En iyisi türk antrenördür bu saatten sonra, gelecek yabancı bizi kaosa sürükler, ilk 5'e bile zor sokar belki !!!Aragones gibi 4 mağlubiyet alırsa ne olacak, buna dayanabilecek bir taraftarımız, ondan önemlisi yönetimimiz var mı?Bir yabancı hoca ard arda 4 mağlubiyeti alır, ama gelecek türk hocanın alacağını sanmam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |