Alıntı:
braveheart1903´isimli üyeden Alıntı
ertuğruldan fazla başarısı var demedikki arkadaş!!!bi kere tecrübe artısı var yıllardır takım çalıştırıyo bu süper ligde ve bence gittiği her takımda klup futbol olarak üst düzey performans sergiliyo.başarısı yok ama artları var diyelim biz ona.bide bu kaos ortamında yabancı bi hoca demek 1 sezon kayıp demek.hee luce olursa ona eyvallah ama diğer konuşulanlar soru işareti. |
gunu kurtarmak icin hareket edeceksek yandik millet bunu anlayamiyormu yahu bu adamlar bugune kadar calistiklari bir tane adama sabretselerdi en az 2 sampiyonlugumuz vardi simdi bu yonetim gitmedikce olmaz olmayacak cunku adamlar gerekli yerlerde hicbir zaman dogru hamle yapamiyorlar gectigimiz sezon basini hatirlayin takim bir duzene oturmustu hersey guzel gitmeye baslamisti tutup ali gultikeni yollayip sinan engini getirdiler bu sezon hoca ya bunlari yapmayi gerektirecek sey neydi anlamadim hersezon uefa kupasi finalimi oynuyordukda elenmemiz basarisizlik sayildi allahdan tek dilegim su karkhivin yari final final gibi bi yere gelmesi o zamn herkeze daha guzel kapak olacak bu istifa ertugrul hoca hicdegilse bu takima batuhan aydin serdar ozkan necip gibi gencler kazandirdi bu yonetim borctan baska ne yaptiki bu klup icin ve prestij kaybindan baska ayrica lucenin besiktasi calistirdigi donemlerde ezeli rakiplerimizin hallerine bi bakin ve ona gore yorum yapin bugun bahsettiginiz korkak futbol soylemleriyle oynuyorduk o zamanda