![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ernst'in performansı takmla da orantılı bir bakıma, 2-0 dan sonra rakibe oynama şansı verince ernst'in hatta defansın ve kalecinin hatalar yapması normal, ama ernst'in potansiyeli bu değil tabiki
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evt ya keşke grsydi ama mşllahı var ernstin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya arkadaşlar bu takımı hacettepe maçlarıyla değerlendirmeyi bırakın lütfen.Takımın 20 dk.da oynadığı futbol oynada kafalarında maçı o dk.da bitirdiler bunun yüzünden bıraktılar oyunu.Buda çok net gözüküyodu.Takımımıza çok kötü diyenler oluyo.Bazıalrıda haksız değil aslında ama bizden iyi takımda yok şu an tr standartlarında bunu görmeyi becerin bence ilk önce.Ha durumu gelirsek bu takım g.birliğini yener hatta sivasıda rahat yener bence.Şampiyonluğa güvenim sonsuz.Hem delgadoyu ernst i vs. futbolcuları tartışmak çok yersiz.Bizi taşırsa bu adamalr şampiyonluğa taşır.Zaten 3 puanların geldiği zaman kötü ortam yaratmayı başaran bi çok taraftarımız var buradada olduğu gibi.Ben bi çok insanın aksine öyle böyle maçları alacağımızı düşünüyorum.İnş. yanılan taraf ben olmam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maç idare ederdi. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en kötü futbolunu oynadı . Buna ragemn vasatın altına düşmedi... cok yararlı bir transfer ....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ernst geldi geleli iddia ediyorum: Delgado ikinci yari performansiyla sampiyonlugumuzda adini tarih sayfalarina yazdiracak ama Delgado'yu eski Delgado'dan da iyi yapacak adam Fabian'dir. Dikkay ederseniz; Hagi - Suat Alex - Aurelio Sergen - Giunti ikilileri vardi ve arkasinda oynayan ozel adamlardan dolayi Hagi'den tut Alex'e kadar hepsinin performanslari dudak ucuklatan cinstendi. Simdi ise Fabian Ernst var ve Delgado inanilmaz isler yapiyor gorunecek ancak bilin ki arkasinda Ernst var. Beyaz Pascalimiz Fabian Ernst'i izlemekten muthis haz aliyorum. Hacettepe macinda soyle bi duraladim cunku Ernst kendisi gibi oynamiyordu. Ana sanirim bu onun en berbat performansi olmali ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |