![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bu arada Karetta agbi seni sevdim gercekten de nedense seninle hep ayni konular üzerinde genellikle ters fikirler üzerinde fikri catismalara girsek te tartisma üslubun burda kendini bilmez bircok kisiye ders olabilecek seviyede KALITEli" Teşekküler sevgili dostum... o aynı zamanda sizin de kaliteniz.. Konumuza gelince... Sinan Engin aç kalmaz..yapacağı,evine ekmek götüreceği işler elbette vardır..Ancaaak...Beşiktaş gibi bir kulübün genel menejerliği oyuncak değildir abisi... 1-Eğitim...yok..Çok önemli... 2-Yabanc dil...yokÇok önemli.. 3-Saygınlık...yok...Şu anda Tüm sporseverlerce alay konusu inan 4-Caminın tamamı tarafından kabullenilme....yok 5-sportif şaibe....çok.. 6-Adli şaibe...çok(Çakıcı ve şaibesi ile ilişkiler) 7-Tutarsızlık....çok (yorumcu iken 1.000.000.E etmez dediği Delgado ya yaptığı methiyeler) 8-Temsil yeteneği...yok..(Ortalıkta pijama benzeri eşofmanlarla dolaşır) Yukarıda yazdıklarımın çoğu herkesin dilinde olan şeyler..Ama bunların konuşulması bile onun yetersizliğine delalettir.. "ezikbahçe" dediğimiz takımın menejeri Volkan Ballı ,Kayseri menejeri Süleyman Hurma ya ,Adnan Sezgin e bak birde bizimkine...Hiçbir vasfı menejerlik için uygun değil.. Beşiktaş' ta onun yaptığını yapan şube kaptanları ve genel sekreterler vardı ...Serdar Bilgili,Hasan Arat gibi..bir onlara bak birde buna.. Bilmem anlatabildim mi ?..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |