![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizli`nin "Futbol Bilgisi" ortada, kendisi akili ise bu Yönetim gitmeden Masaya oturmaz. Türkiye de Teknik Adamlar, zaten birbirilerine kuyu kazmasindan kaybediyor, Külüpler ve Türk Futbolu ilerlemiyor. Bu Haberin amacli yapildigna inaniyorum, insallah baska T. Direktörl Adaylara baski yapmak icin Medya`ya veriliyordur bu tür Haberler. Besiktas Camiasina ne kadar FB ve GS`li varsa, Demirören ve Ekibi doldurdu ama artik Bardak tasmak üzere! Taraftar sabirsiz diyenler digerlerini görmüyor herhalde. Camia kac sene Sampiyon olmadi, bir gün sirt dönmedik, 90`li Yillarda da öyle, ama bu Yönetim`in Besiktas ile ortak Yönleri yok! Yönetim`i istifa ettirmek icin hersey yapilmali, Denizli Imzayi atmadan olmali mümkünse! Tararftari keriz yerine koyuyor resmen, olmiyacak Islere imza atar sonra da Külübün bana su kadar Borcu var der. Almanya da herhangi bir Türk Külübünde bir Baskan bunu yapsin, aninda Kursun yer! Babasinin Ciftligi mi sandi ne, Kene gibi yapismis gitmiyor. En azindan Zarf icinde Kursun yollamak gerekir böylelerine! Kac Milyon Taraftar kitlesi olan bir Camia`nin basinda böyle sorumsuzluk göz ardi edilemez.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |