![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iyi de kardesim daha bir ya da 2 hafta önce Sinan Engin degil miydi Ertugrul la 5 yillik anlasma yapilsin diyen?? Adamin adi cikmis 9a inmez 8e!!! Ya bir taneniz cikip ta bana elle tutulabilir bir sebep gösterse ya Sinan Engin in takima verdigi zarar hakkinda?? Sinan Engin bence de Ertugrul u her platformda aslanlar gibi savundu ve O nunla beraber gelmedigi halde beraber gitmek icin istifa mektubunu da verdi daha ne yapsin bu arkadasimiz?? Görgüsüzlügünü ya da dil bilmemesini bir yana birakin bunlar adamin sahsi sorunlari ancak Besiktas a söylediginiz kadar nasil bir zarar vermis olabilir bunu gercekten anlayamadim!! | ||
| | |
| | #2 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
mesela mafya balarina ucak bileti ve sahte pasaport hazirlarken ayni zamanda besiktas genel menajeri olmasi besiktasa ne kadar zarar vermistir veya verdigi bu zarar yetersiz bir sebebmidir kovulmasi icin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Varsa kusura bakma benim haberim yok!! Yanlis anlama böyle seylere bende tamamen karsiyim böyle birsey varsa cezasini en agir bir sekilde ceksin ama HUKUK der ki cezasi sabit görülene kadar kimse suclu degildir!!! Konu Eskici tarafından (09-10-2008 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
davasi devam ediyor bldigim kdariyla olduki mahkeme suclu buldu bunu kime anlatacaz cok merak ediyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |