![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim askımız sevdamız kısılere degıl renklere burda bı yanlıslık olmasın bız kımseyı besıktastan fazla sevmedık sevmeyız herkes gelıp gecıcıdır ama bakı olan besıktastır. ısteyen ıstedıgını savunsun ama yukarıda allah var yuregı olan vıcdanı olan adam olan bı dusunur hatanın kendınden kaynaklandıgını ve ıstıfa etmesı gerektegını bılır ama basımızda bunlardan mahrum bır baskan onun secmıs oldugu yonetım ve menejer var onlar rezıl olmadıktan sonra bız nıye rezıl olalım | ||
| | |
| | #2 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İmzama bakarsan neye aşık olduğumuzu bi kat daha fazla anlarsın.! ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet senın ımzan cok anlamlı cok guzel de benım bır kat daha fazla anlamam gereken sey nedır ? benim senın ve bu forumdakı arkadasların besıktaslılıgından hakkında suphem mı var kı senın besıktaslılıgına kanaat getırmemı ıstıyorsun ? bir kat daha fazla anlamam gerektıgını hıssedıyorsun | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |