![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | içimdeki Beşiktaş heyecanı azalıyor gitgide doğru yapılan şeylere tabi ki evet ama biraz tutarlı olmak lazım değil mi ilkokul çocuklarını kandırmıyorsun ya sen
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu kaosun en güzel tarafı Sinan Engin'in istifası , bardağın dolu tarafınada bakmak lazım... peki tek bir soru YD ye saygi duyan bir kisi var mi? Seba ya saygi duymayan var mi? benim Beşiktaşliligim budur ben Besiktas Baskanina saygi duymak isterim yoksa basarisizmis degilmis borc varmis beni o kadar etkilemez ben taraftarim kongre uyesi degil sirf o yuzden kongre uyesi olup olmamayi düsünüyorum benim baktığim nokta budur pele materzzi ajax 3-5-2 4-4-2 beni bağlamaz...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. Konu JönTürk tarafından (09-10-2008 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | o konuda sana katılıyorum sinandan kurtulduk bu da bir hikmettir
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu yazı herşeyi ortaya çıkarıyor. Süleyman Seba kadar Kulübün menfaatlerini düşünen birisi yoktur herhalde
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Seba varken Beşiktaşlı olmak bir onurdu ama Demirören varken bir utanç
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İnşallah ama her an ipin ucunda ilk puan kaybında diken üstünde olacak zor bir fikstürede giriyoruz bu ara inşallah hepimiz yanılırız ama ........!!!!
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | denizininde isi zor taraftar simdiden istemiyorum basarili olmasi sart onumuzdeki 3 macda onun sansina cok zor maclar ucunude kaybetme ihtimalimiz bulunuyor kaybedersek bu denizlinin sucu degil elbet ama ilk suclancak kisi denizlinin ta kenisi tipki digerleri gibi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Olay cok basit aslında..Denizlinin imzası kimseyi tam anlamıyla tatmin etmedi ama su an icin en dogru isimdi.. Yabancı bir antrenor gelseydi bu senede bosa gidicekti.. Kontratın 1 yıllık olmasınınnda anlamı sudur... Denizli ya bu sene bizi sampiyon yapar yada sene sonu yolcudur!!! Bu dedigimi yazın bir kenara bu imza sadece gecici bir cozumdur... Bizi alıp bir yerlere tasıcak isim Lucescudur... Yani ya sampiyon olucaz yada sene sonu Luce gelicek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |