Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Peki Delbosque kötü adammıydı? Ya da Tigana? Onlar neden başarısız oldu..
Bu adamlar bile başarısız olmuşken..Ertuğrul'un sözde başarısızlığı neden bu kadar büyütülüyor ki?
Ya da Denizli'nin başarılı olacağını km garanti eder bana? Edebilecen mi?
Ertuğrul Hoca onca şeye rağmen Geçen sezonu 2. ile aynı puanda bitirmemizi sağlamıştır..İçerde avrupada Devlere futbol dersi verdirtmiştir..Oynadığı derbilerin içerdeki fener maçı hariç hepsini kazanmıştır bence..Nitekim Samiyeni hatırlayın..Nitekim Saraçoğlunu..Hanginiz aksini iddia edicek..
Genel anlamda şöyle bir görüş de var.."Ertuğrul iyi futbol oynatamıyor"...
Ertuğrul sihirbaz flan da bizler mi bilmiyoruz..Ya da doğa üstü güçleri var ve oyunculara bunları aktarmıyor bilerek de takım öyle mi kötü oynuyor..Bugün hangi hoca gelirse gelsin bu kadro yapısına güzel futbol oynatamaz..Kaldı ki Tigana akıllı futbol da oynatamıyordu..Sağlam en azından bunu yapıyordu..Denizli yi de görecez..Bakalım güzel futbol oynatıcak mı..İmkansız..
"Her istediğini aldı Sağlam" deniliyor..Sağlam her fırsatta " Ferdinandı ben de isterim" der..Peki neden bunu söyler hiç düşündünüz mü?
Hayır işte..Kolay herşey klavye başında..Biraz irdelesek..Biraz düşünsek..8-0 ın 4-1 in yükünü tek başına Sağlam'a bağlamayız..BJK bugün gitsin Denizliyle Liverpool'a en az 5-6 yer yine..Kurtuluşu yok bu işin..Yönetimin mantelitesi de değişmedikçe bu konuşmalar, tartışmalar senelere yayılmaya devam eder..BJK taraftarları birbirinden soğur..Hatta Nefret eder.. |
öncelikle herşey klavye başında diyorsunda kendinde farklı birşey yapmıyorsun onu hatırlatıyım sana.Ayrıca gözünün önnüde bu kadar net bir örnek var Beşiktaşın bi gaziantep maçına bi hacettepe maçına bakalım futbo lolarak aynımıydı sence ? hadi onu geç bu kadro yapısı iyi oynayamaz diyorsun bence burdada yanılıyorsun ama şöyle bi örnek gösteriyim sana o fenerlilerin beğenmediği zico geçen seneki fenerbahçeye neler yaptırdı herkes gördü bu seneki adam hacettepeyi yenemiyor sence bu kadro yapısından mı yoksa teknik direktördenmidir ? bana kalkıp yok aurelio gitti odur budur şudur diyeceksen hiç tartışmalayım neyse.Sen bir kere neye dayanarak kadro yapısı kötü iyi futbol oynayanmaz diyorsun onuda anlamak mümkün değil ama seninde dediğin gibi klavye başında yazmzak çok kolay..ve evet ben Denizlinin başarılı olacağını garanti edemem çünkü müneccim değili ama Ertuğrulun geldiğinden beri iyi futbol oynatmadığını garanti ediyorum bu kadar basit ve apaçık ortada.