![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sen adam akıllı topunu oyna delgado bu taraftar bu takımın her zaman yanında zaten !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen biraz kıçını kaldırsaydın uefada grublara kalmıştık Ertuğrulda hocamızdı...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı ![]() Taraftar artık kanmıyor Delgado!..Oftaş maçında gördük, ilk defa sesler yükselmeye başladı, topu ayağına aldığında homurdanmalar başladı!..Küçük maçların büyük futbolcusu olduğunu bütün taraftar da anladı sonunda, 5 milyon €'luk adam küçük maçları alsa ne olur almasa ne olur, Bursaspor'lu Yusuf'u alsaydık keşke!.O da küçük maçları bize kazandırabilirdi rahatlıkla!..Ertuğlul hoca hep sana güvendi, ama sen her seferinde hocanın yüzünü kara çıkardın, gittiği için seviniyorsundur büyük ihtimal!.. sana katılıyorum her kelimesine kalemine ve yüreğine sağlık...
__________________ ![]() Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sence para ederken keşke satsaydık. Tamam yetenekli ama olmuyor olmuyor burada bence artık işimize yaramaz böyle topçu arjantinde brezilyada çok var. Bu adamın en iyi hali bu bence umarım yanılırım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yanılmayacağının garantisini veririm : ) : )
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |