![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | o yorumda aydın lafı geçmişmi?? ali tandoanla tuna üzümcü gitti..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok uyanık kardeşim ali tandoğan yusuf a karşılık verilmedi ki . Bir araştır istersen . | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Kaybettiğimiz diyorum zaten..Bursa'ya giden demiyorum..Tuna'yı verdik, Aydın'ı da küstürdük..Bir sakatlık bu kadar mı uzun sürer..? Hadi sakat diyelim..Biz adamı vermişiz Bursa'ya..Onu kaybetmeyi göze almışız..Daha ötesi mi var bunun..? Aydın'ın bu hoca bozuntusyla anlaşabileceğini, takımda yer bulabileceğini sanmıyorum artık..Bu yüzden de kayıp gözüyle bakıyorum..Paragrafta anlamı geçtim; cümlede anlamda bile sorun yaşıyoruz herhalde.. ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bu ne saçmalık yaaa | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz nolucaz!!!
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bızım bu transfer olaylarımızda bahtsız bedevı fıkralarını gectı yemın ederım neye elımızı atsak kurutuyoruz | ||
| | |
| | #9 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ucu ßize doKunmasnDa ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |