![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dün imazyı atarken yaptığı konuşmada hal,hareket ve mimiklerinden o kadar belliydi ki mutluluğu kendide söyledi çocuklar gbi mutluydu,beşiktaş aşkını,çoşkusunu alıp biligisine,becerisine,tecrübesine kattığı zaman çook daha fazla verimli olacaktır mustafa hoca ben dün o elektriği aldım bilmem siz aldınız mı? inşallah çok başarılı olacaktır.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt aynen denizli bjk ya gelmemliydi.çünkü denizli beşiktaş ı hedeflerine götürecek yapıda değil.şu ana kadar çalıştırdığı tüm takımlarda ya 1 sene en fazla 2 sezon kalmış.sürekliliği yok.yılmaz vural gibi sürekli takım takım dolaşıyor.tamam belki bu sezon bjk yı şampiyon da yapabilir ama 2. sezonda ne olacağı belli değil.kariyeri boyunca inişli çıkışlı bir grafiği var.beşiktaş ın uzun süreli hedeflerine ulaşmasını sağlayacak yapıda biri değil.belki yönetim de sadece bu sezonu düşünerek biz sadece şampiyon olalım gerisi önemli değil diye bir düşünceye hakimse buna da diyecek birşey yok.her ne kadar iyi bir teknik adam olarak kabul etmesem de denizli yi bir bjk lı olarak destekleyeceğim.umarım bjk ya hayırlı olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kurumlar kişilerle değil,kişiler kurumlarla yücelir..Kurumların yüceliği kişilerle ölçülmez....Beşiktaşımız ,kim tarafında yönetilirse yönetilsin,taraftarına her zaman onur ve gurur verir...verecektir de...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | fener ve GS başkanları bizim takıma başkan olsa Yıldırım Demirörenin beşiktaşa verdiği zarar kadar zarar veremez bazen düşünüyorum ya bu adam acaba Aziz yıldırımın bir adamı mı diye yoksa ben çok fazla Kurtlar vadisimi izliyorum ?..
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |