![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Merak etme hamdolsun gözlerim açık herşeyi görüyorum takımı için canla başla mücadele eden nobre yi de görüyorum sizin gibi sırf fb den geldi diye harcamıyorum onu . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nobre'nin kalmasını isterim her zaman, ama bir oyuncuya bu kadar para verilmesini de istemem...Hadi bu oyuncu Avrupa'dan alnımış önemli bir oyuncu olur tamam anlarım, ama Nobre, Bobo, Delgado gibi oyunculara verilen bu paralar çok, yuhh yanii...Sivok ve Zapo 800 bin € alıyor da bu oyuncular nasıl 1.5-2 milyon €'lar alıyorlar anlamış değilim...Seneye Sivok-Zapo falan da zam isterse ne yapacak bunlar...Gerçek rakamlar değildir umarım bunlar, adam akıllı bir anlaşma yapılır ve Nobre bizde kalır inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imzaLa noßrem (:
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inşallah imzalamaz da kovulur defolsun gitsin ronaldinho sanki ya ölümüne batugoolllllllllllll
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
terbiyeli ol , yazık takım için ter akıtana defol diyorsun ahlaksız şımarık batuhanı alkışlıyorsun . Allah akıl versin. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tebıyelı ol demısın batuhana saygısızlık yapıyorsun senden terbıyelı ol o zaman
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak sen batuhan a saygısızlık yapıyormuşum yav git işine kardeşim daha dünkü çocuk batuhan yeterince şımardı sizin bu gereksiz poh pohlamanız yüzünden serdar özkan gibi olacak . ağzı olan konuşuyor herkez mourinho mübarek yok böyle bir kulüp . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Formasını en çok terleten oyuncu sizde ters tepki yapıyo sanırsam..Nobre ne yapsa size yaranamayacak..Kabul etmelisiniz ki Beşiktaşın en yararlı,en faydalı,en çok didişen,savaşan oyuncusu NOBRE dir..Adı ne olursa olsun Beşiktaş ın Prof. oyuncusu hakkında harakate varan düşüncelerinizi kabullenmem mümkün değil..Eleştiri tamam ama hakaret asla ! ..Her seferinde size cevap yazmaktan geri kalmayacağım..İlle de Nobre.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |