![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | nobre çok çalışkan ve bunları haketmeyen biri özellikle beşiktaş taraftarından ne olursa olsun şu an beşiktaşa çok yararlı olan bir oyuncu ve kesinlikle kalmalı bu kadar zalimce eleştirilmemeli diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cok para nobre icin bence ama klubunde muhasebecisi degiliz kewelin 1.8 e oynadigi ligde nobreye 1.75 veriyorsak yonetimin besiktasin kasasinida iyi dusunmesi lazim diyorum sadece
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre bu sene gercekden cok faydalı takımın en iyisi. Bu arada Batu ya da futbolcu degil demişşiniz. Batu ilerde Türkiyenin 1 numaralı yıldızı olucak . Sımarıklıgı felande gitti Eskişehir de adam oldu. Seneye ona cok iş düşecek. Batu -Holosko 2 lisi cok iş yapar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 1.750 çok fazla hakkı 1.250 milyon euro | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hadi tamam 2 yi alsın da 2.500 demiş yani %100den fazla zam istemiş bu kadarda çok değilmi sencede ben nobreye karşı değilim çok yararlı bir oyuncu kalsın istiyorum ama ortada anlaşılsn yanii gerçi nobrede öle dememiştir yanii kolpa basın gazlıyor işte bekleyelim görecez ne oldunu
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |