![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizler daha konuşur dururuz, vizyonu dar her alanda bizlere layık olamayan bu yönetim ve daha da kötüsü yıldırım başkaN o koltukta oturdukca hiçbirşey değişmez. şunu üzülerek söylemek istiyorum 20 milyon taraftarı olan-taraftar diğerlerine hiç benzemeyen- beşiktaşla yatıp beşiktaşla kalkan maçlara gidemesede bi şekilde takımına sahip çıkan bizlerin herşeyi olan, beşiktaşımız gerek sportif gerekse diğer alanlarda artık bir anadolu takımı hüvviyetine bürünmüştür. bizi bu duruma itenlerin bir an önce hiç olmazsa son görevlerinde azda olsa beşiktaşlı olmalarını ve delikanlı gibi gitmelerini istiyorum. ha tamam adamlar yüzsüz koltuk meraklısı gitmezler ise -ki öyle görünüyor- tepkisini koyması gerekler bizler artık bu durumu sessiz kalmamalıyız.(tribünlerin özelliktede kapalının (ÇARŞI'nın) zamanında kimleri kimleri istediği zaman göderdiğini biliyoruz ) artık yeter diyorum ÇARŞI demirörene neden bu kadar destek veriyor ve işler bu duruma gelmişken ve 5 yıldırda böyle sürüp giderken neden tepkisi koymuyor yoksa daha bilmediğimiz ne dolaplar dönüyor... BEŞİKTAŞIMIZ HİÇ KİMSENİN MALI DEĞİLDİR !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu makinacı tarafından (11-10-2008 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |