![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende bu fikre katılıyorum cunku delgado maç başına en az 20-25 top kaybı ile oynuyor buda takımı anormal kötü oynamasına yol acıyor.Cisse uğur ikilisinin toplamı bile bu sayıya ulaşamaz.Ayrıca ofanstada verdiği bir sey yok.Ancak unutmamak gerekir ki denizli tam bi 10 numara hastası.Yani elide iki delgado olsa ikisini de oynatır.Neden?Çünkü fenerdeyken elinde rapaiç baliç revivo yusuf ortega gibi elemanlar varken birde ceyhunu transfer ettirmişti ve onun için sonun başlangıcı oldu bu.Hatta hatırlıyorum yusuf gibi bir adamı sağ kanatta tek oynatıyordu.Oyle bir adam denizli.Neyse hoca 3-5-2ye dönmezse muhtemelen delgadolu çift forvet oynatır yani ertuğrul hocanın gecen yıl ve bu senenin son dönemlerinde uyguladığı taktik ama ben ne 3-5-2 ile ne de 4-3-1-2 ile başarılı olacağımızı sanmıyorum.Özellikle bursa antep sivas fb ts gs kayseri gibi takımlar bizi kolayca harcarlar her iki oyun planında...Denizli bu gidişle sezonu tamamlayamaz...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |