![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak güzel kardeşim burada kadro yazıyorsun da ne oluyor sadece kendi egonu tatmin ediyorsun hepsi bu teknik direktörün umrundamı haberi oluyormu burada yazılan kadrolardan hayır yani bu yapılan şey gereksiz tamam mı kardeşim ben bunu anlatmaya çalışıyorum kimse ile dalga geçmiyorum. sevgiler ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi de güzel abicim..Benm zaten sesimi Denizliye duyurmak gibi bir amacım yok ki.. Olamaz da..Kadro nasıl olmalı diyolar burdakiler de ona göre kendi düşüncelerini ekliyor buraya..Yani bir amaç yok..Kimse Denizlinin bu foruma girip, kendi kadrosunu beğenip, sahaya sürmesini beklemiyor zaten.. | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şampiyonluğa gidiyoruz be keyfimizi yerinde yola devam. ![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sivoksuz bir besiktas dusunemiyorum ben bence defans gobegi ne yapip edip bozulmamali zapo sivok ikilisi devam edilmeli ilerisi nasil olursa olsun farketmez bence gerekirse 4 4 2 baslanilsin ekrem zapo sivok uzulmez serdar ernst cisse tello bobo nobre
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aman! Serdar Özkan oynamasın
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| | |
| | #7 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadrro iyiydi. Cisse-Nobre ve Delgado hariç iyiydi takım... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |