![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet takım mükemmel bir form yakaladı.şampiyonluğun en güçlü adayı.ama yine de erken havaya girmemek gerek.daha oynanacak çok zorlu maçlar var.benim açımdan önemli olan gs ve fb yi içerde yenmek.bu maçlar bizim açımızdan çok önemli.eğer gs ve fb yi içerde yenebilirsek sivas da berabere kalsak da önemli olmaz.ama burada yine de çok dikkat etmek gerek.özellikle hakemlerin ligin kader maçlarına nasıl etki edeceği çok önemli. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yavaş yavaş geliyor zaten şampiyonluk...Rakiplerimiz birer birer puan kaybederken biz 3'er 3'er topluyoruz puanları...Oyunculardaki bu hırs, bu azim, bu kararlılık devam ettikçe kaybedeceğimizi de asla düşünmüyorum...İkinci yarıda hiç yenilmeyeceğimizi de düşünüyordum zaten, fikstürde de bunu görebiliriz aslında...Şu anda her şey bizim lehimize görünüyor, haftaya Sivas'ı da yenersek tablo mükemmel olacak...Bundan sonra bizi durdurmaya çalışanlar olacaktır tabii, bunlara da hazırlıklı olmamız lazım, bu sefer onları da geçmeliyiz bi şekilde, böyle devam edersek önümüzde kimse duramaz diye düşünüyorum... | ||
| | |
| | #6 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Emin adımlarla ![]() Haftaya da galip gelelim önce, inşallah futbolcular bizim kadar çabuk havaya girmezler. Temkinli olmakta fayda var, ortada kazanılmış hiçbir şey yok daha.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | önümüzdeki maçlara bakacaz | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sivasi, kayseriyi kayipsiz gecersek buyük yol almis oluruz
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |