![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | walla zan giderse iyi olur
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya üzülmezin oynamasındansa seric oynasın.ertugrul hoca üzülmezi oynattıgında takımda aksmalar oldu. Seric çok berbatta bi adam diil hea zan konusuna gelince o anca beşiktaşın parasını yer ben bugun bu yasımda onun yerınde oynasam ondan iyi oynarım eskisi gibi değil çok değişti çokkkkk
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. Konu bjkkrtl tarafından (14-10-2008 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seric gitmesi gerekiyordu kondisyon bakaımından kötü bir futbolcu...Gökhan Zan'a gelince bencede gitmesi gereken bir futbolcu...Umarım iyi bir defans oyuncusu ile kanat oyuncusu alınırda zorda olmayız...
__________________ ![]() Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sericin ben resmi karşılaşmalarda kötü olduğunu görmedim.Vasatın üzerindeydi yani.Gönderilecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum.Ayrıca PAF takıma da biraz destek wersin yha.Geleceğin gençleri bizim elimizde.Değerlendirmeliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |