![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | fazla şaşırmaya gerek yok aslında gerçekler bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | febeler şakada kaale almıyorum o kısmını büüyük ihtimalle fener taraftarı bi muhabir eklemiştir... e heralde yani dünyada yok bizim gibi taraftar...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Feneride bizim medya atmistir araya hahaha ![]() Martin Jol hic Fenere rakip olmadiki ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkeste sempati uyandırmış ama amacı bu dğeil tabiik. bizden bi çıkarı olamaz martin in. Hayatında kimbilir ne maçlar yapmıştır ama görüyoruzki bir 90 dakika adamın beynine işlemiş.Gurulu ve mutluyuz.
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir de gs taraftarı çok ateşli bir taraftar diye yabancı medyaya haber olmuştu,fb yide ondan sonraki en ateşlisi diye eklemişlerdi.Ama onlar hiç İNÖNÜYÜ görmemişlerdi...(gitsinler kop tribününe sorsunlar,totthenam taraftarına sorsunlarda öyle haber yapsınlar!!!) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |