Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Rakip zayıf olabilir, ama unutmayalımki daha zayıf rakiplerde var, demekki onları rahatlıkla 5'leriz bu oyun anlayışıylan...Tamam eleştirelim ama Denizli'nin ilk maçı olduğunu da unutmayalım, adam gelmiş, yeni bir sistem yeni bir taktik anlayışı deniyor, biraz zaman tanımak lazım, ayrıca bu zaman içerisinde çok fazla bi kayıp yaşayacağımıza da düşünmüyorum...Takımımız gerçekten iyi oyunculardan kurulu, en azından Türkiye Ligi için çok iyi diyebilirim, başımızda da son derece akıllı bir hoca var, neyin ne olduğunu çok iyi biliyor...Kısacası ben rahatım, bu takım çok daha iyi olacaktır, haftaya önemli bir maçımız var, çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum, bol gollü, bol pozisyonlu bir maç olabilir... Denizli'ylen birllikte seyir zevki yüksek maçlar izleyebiliriz, ilk maçta bunu gördüm diyebilirim...Ayrıca Denizli'nin 3 puanla başlamasına da sevindim, devamı gelecektir inş... |
kim başımızdaki hoca mı akıllı???

güldürme. Ali tandoğanı sağ forvet oynatmaya çalışan bir hocadan mı bahsediyoruz??Dünyada yeri olmayan bir taktiksel dizilişle oynadık.Yarın öbür gün kalbürüstü takımlar gelince bu tavrınız ne olacak çok merak ediyorum.Denizli ancak İranda takım çalıstırır bu mantaliteyle gerçekten soğudum futboldan!13. dakka iyi güzel ya devamı??Kayıp bir beşiktaş.Bumu göze hoş gelen futbol???Ha pardan haklısınız formsuz gbirliği bile bize karşı ikinci yarıda neler yaptı.Malesef denizli bu anlayışını değiştirmezse sezon sonunu göremez çok açık net konusyorum.Orta sahada 1.5 adamla oynuyoruz olamaz böyle bir sey....Ne hallere düştük yarrabbiii...