![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımımızı eleştirmekten kaçının artıq.ben gayet rahattım doğrusu.3-0 dan sonra saldırırsak 9-0 10-0 olursa şampiyonmu ilan etçekler beşiktaşı,tabiki hayır bu yüzden gayet rahatttı maç
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bizim zaten en büyük sorunumuz sol bek ve buna çözüm bulamıyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw kardşm ne bekliosunuz.Adamlar kazanıo yine beğenmiosunuz.İlk 15 dkda atılan 3 gol war.Takım biraz tempolu oynadı ondan sora.Suni çimde oyuncular korkarak oynadı doğal olarak.Bi sakatlansalar en azından o çimde 1 ay sahadan uzak kalırlar.Deplasmanda alınan bu sonuç neden sizi tatmin etmio anlamıorm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ibrahim üzülmezden ne buluyolar anlamadım yoldan gecen birini cagırsan daha güzel oynar
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abartma bence | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üzülmez penaltı pozisyonunun dışında son yıllarda oynadığı en iyi futbolunu oynadı bence....! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.yarı uykum geldi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar hiç bir takım tam tamlık değildir.bilmiyorum maçı izlemedim ama skor gayet ii. maç izlemek nasıl bişeydir sizce maç izlemek rahat sakin ya tabikide beşiktaş yener sessiz sonucun nasıl olcanı biliyosun nasıl olsa yani kazanırsın. ee o zamn sen herşeyi biliyosun hiç şüphen yok takımın kesin alır o zamn hiç izleme daha ii nasıl olsa rahat izlicen sonucu biliyosun.böle bişi olabilrmi peki o zamn maç izlemenin futbolun ne zevki kalıyo. heycan olmadıktan sonra ben bu maçı izlemişim neye yarar.o zamn ben hiç maç izlemeyim nasıl olosa takımım hep kazanaıyo gerek kalmaz.ben şahsen rahat bi maç izlemek iterim tabikide ama bi zamn sonra sıkılırım heycan olmadıktan korku olmadan üzüntü sevnç olmadan bunun bir zevki kalmaz.film izlemiyosunzki kardeşim rahat olasınız maç izliyosunuz ee doğal olarak bu tür endişeler olacak karşındaki takım sayılı futbolcular yetenkli futbolcu onlarda bişilerin çabasında en az hepsi bizimkilerin ayarında kişiler ee tabikide onlarında bu tür atakları olcak 90 dakka boyunca sadece koşcak değiller onlarda diş geçiriyo. yani anlıcanız futbol heycan gerektiren bişidir rahat maç izlemek istiyorum die bişi yok.böle şeyler olmazsa futbolun tadı çıkmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende bunu demeye calısıyorum ama negatıf dusunce yuzunden bu macta bıle begenılmıyor penaltıda penaltı degıldı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |