19-10-2008, 19:49
|
#12 |
Tecrübe Puanı: 19  | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Yahu hep aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz, ama yine benim dediğime geliyorsunuz...Ben ne diyordum, bu lig oldukça kalitesiz bir lig, takımlar zayıf, alın işte, Gb, gördük!..Bundan daha kötüleride var, saymama gerek var mı, isterseniz sayarım tek tek...Ama görünen köy klavuz istemez, dimi...Kalburüstü diyip diyip diyorsunuzda kaç kalburüstü takım var Allahaşkına bu ligde...Onlara karşı böyle oynarsan elbette vahim sonuçlar alırsın, bunu Denizli bilmiyor mu, o kadarda aklı yok mu, bırakın Allahaşkına, bu kadarda küçümsenmezki bi adam...17 takımın 10'u zayıf yahu, bu taktikle bu sistemle çıkarsan hepsini darmadağan edersin, kandırmayın kimseyi, burası Premier Lig değil...Hep senle bunu tartışıyoruz ama bi sonuca varamıyoruz, yakında varacağmızı düşünüyorum ama, göreceksin rakiplerin ne kadar zayıf olduklarını... | Bende diyorumki bir takımın bir taktiği olur.Ertuğrul neden gitti kartalım?Pırasaya cevirdi takımı. Her hafta sistem ve oyuncu değişti.Demekki denizlide bu anlayışta.O bahsettiğin takımlar FA cupta amatör takıma da aynı cıkıyor premier ligte manu ya da aynı cıkıyor ben buna katılmıorum.Her hafta sistem değişmez. Çok sihirli bir söz bulmuşşsunuz kendiniize valla helal olsun. Büyük takımın tek bir sistemi olur.. Kim haklı cıkacak göreceksin. Ayrıca lig şampiyonluğuda kimseyi tatmin etmez. Yarınlara yatırım yapılmalı. Avrupada hedef başarı ligte de üst üste şampiyonluksa bir sistemde ısrarcı olmalı ve doğru adımlar atmalıyız...Seninle bazı konularda tamamen farklı düşünüyoruz ama kimin haklı çıkacağını zaman göstercek. Ancak kanımca siz kolpa basınınızın gazına geliyorsunuz. İki gün sonra M.D'yi asmaya başlayacaklar göreceksiniz...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
Konu burki8686 tarafından (19-10-2008 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir..
|
| |