![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya arkadaş beklentiniz ne anlamıyorumki bikaç spor yorumcusuda aynı 3-1 kazandı ama pozisyon verdi. Sizin istediğiniz heralde 10-0 alalım rakip 1 pozisyon dahi bulamasın hatta pas yapamasın. Topla oynama oranları %98 e %2 olsun. Hatta öyleki rakip bırak bizim sahaya geçmeyi kendi ceza sahası içinden çıkamasın. 10 tane atalım bi 10-15 tanede kaçırsak kafi. Böyle bişey bekliyosanız siz futboldan ümidi kesin. Başka sporlara yönelin gerçi sizi tatmin etcek istediğiniz şekilde olcak bi spor dalıda mevcut değil ama. Hmmm neyse buldum en iyisi siz PC başına oturun açın Fifa yı veya Pesi kurun takımınızı atın 15-20 gol top sürekli sizde olsun ohh değmeyin keyfinize. Onuda kaydedip oturun rahat rahat izleyin maçınızı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım , bence suçluyu yanlış yerde arıyorsun. O top tutamamanın ,pas yapamamanın ve sahadan silinmenin suçlusu Mustafa hocanın sistemi değil bence. Ertuğrulun 1,5 yıldır oynattığı pısırık futbolun , rakibi kendi sahamızda karşılama alışkanlığının ve bizim büyük yıldızlar diye kendimizi kandırdığımız Delgado ,Cisse ,Tello gibi orta alan oyuncularımızın baskıyı görünce hemen pısan ,daha Türkçesi "kız gibi oynayan" sıradan oyuncular olmalarıdır. Mustafa hocanın yapmak istediği . ilk 13 dakikalık oyundur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum gençlerbirliği gibi dişli bi takımı ankarada 15 dakikada işini bitiyorsun zaten daha ne bekliyosunuz ki.. aa birde gençler kötü takım diyolar gülüyorum..,tabiki oyuncular kendini zorlmayacak,oyunu rölantiye alacak,biliyorlar ki akıllı 2-3 pasla yine gol atabilirler,ki bu pozisyonları yakaladılar fakat sezon başından beri sölediğimiz hucüm organizasyonlarının hiç başarılı olmaması gene bu maçta ön plana çıktı,o pozisyonları 1 tanesi gol olsa ne diyecektiniz acaba?burda kabahat denizlinin taktiğinde değil,oyuncuların bireysel başarısızlığıdır.. 2-3 hafta içinde müthiş hucüm varyasyonları bekliyorum takımdan.. Konu RamesooN tarafından (21-10-2008 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikinci yarıı uyukluyordum yhaaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mustafa denizli ile ancak bu kadar olur...üçlü savunma ile çıkarsak sivas maçına vay halimize arkadaşlar, darmadağın olur bu takım...delgado oynayacaksa arkasında cisse ile inceman beraber oynamalı ve bunuda ancak bir forveti yedek oturtarak yapabilirsin ve ertuğrul hocamızında yaptığı buydu...beşiktaşı frenlemenin tek yolu budur , yoksa ne kontrollü oynayabiliriz nede maçın temposunu düşürebiliriz...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |