![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | denizli ilk geldiginde basin toplantsinda ben hep 1 yilik sozlesme imzalarim .... sonra sezon bitiginde masaya yine otururuz .... demisti
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupalı hoca gelmeli diyenlere soruyorum ? sizce kim gelmeli ??.. Bu ülkeye ,Del bosque,Aragones,Tigana,Guus Hiddink,Löw gibi üst düzey T.D. geldi ve neler yaptıkları ortada..Zaman ve maddi kayıptan başka bişey olamaz şu durumda.. Portonun hocası Ferrerria bu saydığım adamlardan daha mı iyi teknik direktör ?? o açıdan M.Denizli ile dewam.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
diger rakipleri sunu bunu ligi herseyi unut ve kendine birsey sor ramazan kardes bu takim hakkaten cokmu iyi top oynuyor elindeki bu kadroya ragmen diye kendine sor evet iyi oynuyor ve bu takim bizi avrupada rahatlikla bu sistem ve taktikle basariya goturur diyorsan benim sana diyecegim birsey yok ama ben kendime soruyorum ve malesef ben bunu gormuyorum icim rahat degil o yuzden daha iyi bir yabanci hoca istiyorum ha hedef sirf turkiye ligiyse dedigim gibi kalsin denizli hoca problem yok ancak herzaman boyle angut rakipler olacakmi orasini bilemiycem artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu takımı hele hele şampiyon olursa çok bozmayacağımız düşünülürse zaten avrupa hayal benim için..öncelikli hedef Türkiye olmalı.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Düz mantık yapmamak gerek..Ozaman kimse transfer yapmasın..Ne de olsa Ortegalar, Anelkalar ,Carewler geldi bu ülkeye.. ![]() Bu konuda eskiyi emsal gösterip gelecek hakkında yorum yapmak, tahminde bulunmak yanlış bence..Zira kadrolar, yönetimler, zihniyetler değişiyor..Bosque harcandı..Tigana çok ağır ama olumlu gidiyordu..Ona da sabır edemedk..Aragones'e gelince hiç bi zaman üst düzey bir t.d olduğunu düşünmedm ben.. ![]() Kaliteli bir yabancı teknik direktöre ben de evet derim..Ama bu devirde zor yani öyle birini getirmek..Saçma bir yabancı getireceklerine Denizli kalsın tabi ki..Ama körü körüne de sadece Türk diye Denizliye bağlanmamak gerek.. Konu İbodaca tarafından (24-03-2009 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |