Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı
Garip geldi bu yorum biraz. Ertuğrul Sağlam takımın başındayken ne olmuştu peki, fark mı atmıştık Sivas'a? Biraz da nesnel bakmak lazım olaylara..
Sivasspor gerçekten iyi bir takım, kötü oynadıkları günde bile puan alabilecek sistemleri var. Bizim oyunda gerçekten çok iyiydi. Mücadele vardı en azından, çok kaliteli oyun oynamasakta eskiye nazaran sahada yürüyen oyuncular yoktu. Bu oyunu devam ettirirsek şampiyonluğun en büyük adayı olarak ligide zirvede tamamlarız.. |
bu yorumda bana garip geldi ben sahada 1-2 futbolcu dışında savaşan mücadele eden görmedim ertuğrul hocanın düşünceleri doğru idi ama pratikte gerçekleşmedi bunun nedeni oyunculardır ertuğrul sağlam değil. beşiktaşın bekleri kötü orta sahası kötü açıkları kötü forvetleri 1 e 1 de adam geçemiyor fizikleri zayıf 2 li mücadeleye giremiyorlar artık gerçekleri görün futbol iyi oyuncuyla oynanır bizde 1-2 kalbur üstü oyuncu dışında adam yok.mustafa denizlinin oynattığı 2 maçada bakın organize bir atak var mı yok ileride çok forvetle karamboldan gol atarmıyım düşüncesi.umarım şampiyon oluruz ama benim hiç ümidim yok