![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alabileceğimiz maçtı iyi oynayan bizdik ama bir puanla yetinmek zorunda kaldık ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Panik yok malesef sivas sendromu devam ediyor olabilir bu takım bize ters geliyor motive ile alakalı sivaslı oyuncular iyi motive olmuş iyi direndiler puan kayıpları olacaktır şu bir gerçek evimizde sivasla oynadığımız maçların hepsini kaybetmişiz dün berabere kaldık değişen tek şey bu şuan hala namağlup tek takımız dere geçilirken at değişmez ama artık değişti bazı şeylerinde pat diye olmasını beklemek yalnış dün bjk tvden izlediğim kadarıyla istatistikler yüksekti çalıştık ama olmadı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kötü oynamadık.yenseydik iyi olurdu.ama hiçbir şampiyon takım sahasında bütün maçları kazanmamıştır.yani puan kayıpları normaldir.ama fazla olmaması lazım.futbol ilerisi için ümit veriyor. bu maçta da bobo kötüydü.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu kaybedilen puanları ikinci yari çok arıyacaz çok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bazı yorumları okurken şok geçiriyorum dün başka maç izlemişim saygı duyuyorum yorumlara 1-topa sahip olma oranı : beşiktaş %61 sivas %39 uzun süredir göremiyorduk 2-maçın büyük kısmı sivas ın sahasında tek kale oynandı bazen final paslarını atamadık,bazen kalecileri ve defansları başarılı oldu , bazende oyuncularımız gol pozisyonlarıı atamadı 3-koca maçı kontaratak oynamaya çalışan sivasın golü bireysel hatadan geldi , 2 pozisyonlarııda birinde de zapo kaydı bu kadar pozisyon verilebilir 4-hakemi yazmaktan nefret ediyorum ama her pozisyonda eli kolu rahat durmuyan hangi sivaslı yakınsa hakeme zaman kaybetmeden sürekli itiraz eden kart işareti yapan (sadece 1 ine kart verdi maç sonuna doğru) zamandan çalmaya çalışan sert fauller yapan oyunu germeye çalışan,oynamaya deil rakibi oynatmamaya çalışan sivas takımına neden bu kadar müsade etti , ilk yarıyı 1 dk. uzattı 45:30 da bitirdi , hücum oynayan biz golü kazanmayı düşünen beraberliği kabul etmeden saldıran bize daha rahat kart gösterdi , 85 ten sonra kart istatistiklerini dengelemek için abilerine şirinlik yapmak için sivasa kart çıkartıyor biz oyunu cabuk başlatmak istiyoruz o kesiyor ,hatırlayın orta sahada oyuncumuza arkadan faul yapıldı avantaj bravo hoca pozisyon dewamı out neden o adama kartı göstermedin ? uzatmayayım daha yazılacak pek çok şey var hakem hakkında bunları yazmamın sebebi hakemin iiii niyetli olmadığını belirtmek içindir. sivas ı ezdirmemek adına beşiktaşımızı ezmeye çalıştı mı yoksa ben mi fanatizm in verdiği hırsla yanlış gördüm? Biz Beşiktaşımızı böle görmek istiyoruz sonuna kadar mücadele akşam olmadı ama bu sene olacak futbol ilerisi için umut verici bu sene olacak eğer dış güçler tarafından sabote edilmezsek,engellenmezsek
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakem bencede kesınlıkle ıyı nıyetlı degıldı her ne kadar saldırmıs asılmıs olsakda bence oyun yeterlı degıldı son dakıkalar bız cıldırmısız nası baarıoruz ama son anda o kadar orta oldu ıcerde ıse 2 tane futbolcumuz war bana sacma geldı bu olay son dklardasın herkes ıcerıye gırse belkı gol olucak..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harßidende patLadı qırtLaqımız ßoqazımız yırtıLDı..özeLLikLe son dakikaLarda cok qoL pozisyonuna qirdik ama oLmadı iste..qercekden ne oLursa oLsun depLasmanda aLmaLıyız haftaya..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |