![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pozisyonları cömertçe harcadık.Güzel bir futbol yansıttık ama son vuruşlar yetersizdi | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ilk defa bu kadar rahat mac izledim daha doğrusu yani 1 2 haftaya kadar bu beşiktaşı tutacak kimse olmayacak bunu gördüm gercekten bu ışığı gördüm sadece sabredicem ve tek düşündüğüm 13 ve 16. haftalar 13.hafta feneri yenicez 16. hafta galatasarayı nobrenin golüyle yenicez neden böyle konusuyorum sadece bu haftalara kadar kayıpsız gidelim ve bu futbolun üstüne koyarak gidelim bizi yenicek rakip tanımıyorum türkcell süper ligte . . . sabırsızlıkla bekliyorum 13 ve 16 . haftaları denizli hocam helal olsun tello üzülmez eski günlerine dönmüş beni cok sevindirdi üzülmezi chok beğendim sivok zaten harikaydı zapoda biras sorun var bence maca tam anlamıyla adapte olamadı . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olsun olsun böle oynasın ciğerimi yesinler... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |