![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Resmi açıklama olmadan hiç birşeye inanmamayı öğrendim,bu sezon ![]() ![]() Bence yönetim, kimin ile tranfer girişimi yapacaksa,resmi sitede " X futbolcusuyla yapılan görüşmeler olum gelişiyor ..." falan demelidir ...Şimdi herkes başlıyor sallamaya Saviola - Ronaldo - Aurelio,hangisini inanalım ? ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bjk borsaya baglı oldugu ıcın agızdan cıkan bır kelıme heemn borsada ıslenıyorr yonetım ondan dolayı ses cıkarmıyor
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Borsa,işlemlerini falan kestirebiliyorum ama bilmiyorum biraz açıklayıcı olsalar iyi olacak.Bilmiyorum ki belki ajansa haber olarak verebilir ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
borsası ıslem yapamaz bjk cunku dıger kulepler gıbı degıll bjk .bız gelır ve gıderlerımızle borsaya baglıyız tam kesın olmadan borsaya bıldırmemız yanlıs olur borsada degerlerımız dusebılırrr
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tv'de Hersey Söyleniyor , Daha Haber hic biyerde Yayinlanmadi ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | futbolcunun ismini cok duydum ama izlemek nasip olmadı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bıraz once manısaporun macı bıttı tam ızlemedım macı ızledıgım kadarıyla 2 topu dırekten dondu bırı serbest vurus her ıkı ayagınada kullanıyor teknık top ayagına yapısıyor tam bır lıder
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |