![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerek yok marcoya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Tek forvet, 2 kanat, 1 ofansif ortasaha ve 2 önliberolu oyun sistemi düşünüyorsa Denizli alınsın..Ernst ile birlikte geçit vermezler..Ama bizim çift forvet oynayacağımz kesin yani..O yüzden ben de Ernst'den sonra çok da gerek olduğunu düşünmüyorum..Daha çift yönlü bir eleman gerekiyor bize.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ihsan kalkavan aurelioyu beşiktaşa katmak için elimden geleni yaparım dedi ama benim tercihim ernstin yanına teknik bir adam nuri şahinin dortmund da oynadığı gibi oynarsa süper ikili olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence ernst in yaninda teknik gücü cabuk futbolcu olursa daha güzel olur... ernst maglum savasci ve biraz agir
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aurelio Ispanyada isim yapti bu sezon.. Betisden ayrilsa bile Ispanyadan baska bir takima gider..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | marco türk statüsünde. cisseyi satıp onu alsak yabancı kontejyanı da açmış oluruz. süper bir transfer olur. bire ernst marco ikilisini düşünemiyorum. orta saha geçilmez olur. sağ kanada ve sol beke 2 yabancıda alırsak offf. demekki 1 yabancı daha yollamalıyız. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |