![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #12 | ||
|    gurbetci kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]()  |     bu yazi turkcemi ben bisi anlayamadimda 
				__________________   Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)  |  ||
|   |        |  
|    |  #13 | ||
|    gurbetci kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]()  |     husnu gureliye okey veriyorum ama serdar bilgili malesef bizi yari yolda birakti gitti ya  ben o adami artik istemiyorum baskan olarak yarin obur gun bidaha birakip gitmeyecegi ne malum anasina kufur yiyen tek baskan o degildi o kisileri sustutracagina kendisi susmayi tercih etti o zaman kusura bakmasin istemiyorum artik ben onu    
				__________________   Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)  |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bu yönetim gitsinde kim gelirse gelsin...yıldırdın artık dertören...       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |