![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izLemeyemedim macı ama sanırım pekde izLenesi yhoqmus..umarım ßosa kayßettiqimiz son mac oLur..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | keşke yenseydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyuncu değişiklikleri çok geç yapıldı artı çok yanlıştı yaa :S serdar özkanı solda oynattı adam :S tello ve nobreyi de çıkardı şok oldum adeta :S
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haftalardır yazıyorum s kurtuluş cisse i üzülmez delgado bu takımın oyuncuları değil diye en az 4 kaliteli oyuncu lazım diye m denizli nin delgado hastalığı sürüyor şampiyonluk yine hayal
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bilmiyorum farkındamınısınız ama denizli geldi üzülmez denen özürlü oynamaya başladı golde yer olduk atamazda olduk yenilirde olduk, uğur incemanıda kaybeder olduk, oynamaya oynamaya pas tutacak takımın en iyisi ve dirisi iken pas tutacak oda, nobre ile deplasman maçına çıkmamak gerek içerde oynasın ama deplasmanda hayır. iş yapmayan 2 forvetle oynamaktansa gol atan tek forveti tercih ederim. ayrıca toraman gireli sivok ile zaponunda oyunları bozulmaya başladı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar Kurtuluş yaktı bizi yha.Gol yediğimiz pozisyonda ağır dawranması yüzünden gol yedik.Olan oldu.Önümüze bakalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | delgado eksik yada delgado yerine bşka birisinin gelip oynaması (alex gibi istikrarlı biri mesela)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haftada 6 gün çalışıyoru 1 izin günüm var onda da kahroluyorum yani bu takımın eksiği belli orta saha kötü delgado kötü s kurtuluş kötü s özkan kötü ertuğrul zamanında sistemde aksıyan parçaları düzeltmek yerine yeni bir sisteme ne gerek vardı anlamıyorum bjk kendi kendisini yakıyor
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |