![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her ne kadar hata yaptıysada ilk haftalardan hocayı bu kadar ağır eleştirmek doğru değil bence.Hiç değilse Mustafa hocaya destek werelim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | allahım arkadaşlar adam sadece bi maç kaybetti basından betersiniz anlamıyorum açıkçası tamam değişikliklerde hata yapmış olabilir belki haklısınız ama bu kadar sert eleştrileri haketmiyo bu adam ayrıca kimse delgadoyu konuşmuyo delgadonun beşiktaşta ne işi var diyen biri varmı allah aşkına onun keyfinimi beklicez arkadaşlar oynaması için ben sıkıldım artık o adamdan onun yerine alex olsa açık ara şampiyon olurduk bunun farkındasınız değilmi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Konu burki8686 tarafından (02-11-2008 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßencede iLk haftaLr daha sakn oLun ßi..ßraz ßekLein takm kötüye qderse heß ßeraßer ßaqırırız kızarız ama smdi ßiraz ßekLein zamana ßrakn..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam...Sayın T.D. lerimiz kararını verdi..2 maç daha sabır sonra M D gitsin... Bırakın bu işleri kardeşim..zerre kadar bu ii bilmiyorsunuz..sadece takım yenildikçe o gitsin bu gitsin deyip kendinizi tatmin ediyorsunuz.. Bu takım sezonu açalı 4 ayı geçti..vucutlarda biriken laktik asit sebebi ile fiziki ve mental yorgunluk söz konusudur..yoksa o çok bilmişlerin iddia ettiği gibi 3-5-2 v 4-4-2 v vs... değil..Takımın formsuzluğunun sebebini kendi aklınca sisteme bağlayanlara sesleniyorum..Çok biliyorsanız siz yapın TD. lüğü..yada intenet sitelerinde lak lak yapacağınıza açın araştırın antreman nedir,anatomi,fizyonomi nedir..form ne zaman yükselir, ne zaman düşer,nasıl korunur.. Ama yok..bunları bilmeye ne gerek var..kısa yoldan hoca kovulsun Delgado kovulsun bizim çok bilmişlerin gönü olsun..Bir ay önce Delgado yu takımın yıldızı yapanlar bu gün gitsin diyorlar..bu kadar aptallık olurmu kardeşim.. oyuncak mı bu iş..siz isteyin o kalsın,siz isteyin bu gitsin..hadi yaa..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Konu burki8686 tarafından (03-11-2008 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | M.Denizli oyuncu değişiklilerinde geç kalmıştır, bazılarına göre de yanlış tercihler kullanmıştır, ama şuna kesinlikle katılmıyorum...Tello'nun çıkması doğruydu bana göre, adamın halini görmüyor musunuz 60'dan sonra yok oluyor, tamam Delgado da kötü ama Tello da kötüydü, herekes kötüydü yanii, 11'ini de mi değiştirecekti o zaman...Bu kadar eleştirinin yersiz olduğunu düşünüyorum, 3 maçta kaybedilen 5 puan olabilir, bana göre çok normal, rakiplerin gücü, kalitesi belli sonuçta...Oftaş'a, Kocaeli'ne kaybetmedikki puanları yaf biraz da bu yanından bakalım işin!..Tamam kaç senedir büyük maç kazanamıyoruz ama Denizli yoktuki takımın başında, şimdi o var diye Denizli de büyük maçların hocası değil dersek biraz değil bayağı bi ayıp etmiş oluruz bence...Sabır biraz, ne kaldı şurda devrenin bitmesine, biraz daha sabır onun için... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kanatlar konusuna gelince.. Türkiyede şu ana kadar kanatları hakkını vererek kullanan iki kişi gördüm ,biri lig tv de yorumcu Hakan ünsal,diğeride bizdeki 35 lik Üzülmez..Dünya da kanat oyuncu sıkıntısı var..Ben Serdarı Bursa da en az 7-8 maç(2.ligde) izledim..ve Benimde herksinde ortak kanısı milli tk. da en az 10 yıl oynar demiştik..Ancak bu çocuk geçen sene hiç oynamadı ve form tutması ilk yarı sonunu bulur..Golde pozisyon hatası yaptı ama bu da onun tecrübesizliği ile ilgili.. Ekrem e gelince..onu G.Antep te ve beşikaşta izledim..çok ciddi bir teknik fundemental sorunu var..yani top alacağı ve vereceği yeri bilmiyor. M.D. ye gelince..daha önce de yazdım..o yıldızları ve teknik oyucuları sever ve oyunda tutar.. Ama unutmamalı ki Beşiktaş ta ne Revivo, ne Baliç, ne Lazetiç, ne de Rapajiç var. Beşiktaştaki oyuncular da çok değerli oyuncular ama farklı oyuncular.. Şu anda ki tk sorunları,sisteme uyum ve sürantrene olmaları..küçük rotasyonlar v redejenerasyon idmanları ile bunlar aşılır ve takım tekrar rayına oturur. Yeterki destek olalım..destek asıl şimdi lazım bence..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |