![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Arkadaşlar ikinizinde söylediklerinize aynen katılıyorum. Fakat bir eksik var bence , Serdar Kurtuluş ve İbrahim Üzülmezin yetersizliklerinin yanında bir an önce Serdar Özkan'ın da ne kadar işe yaramaz bir görüntü çizdiğinin ve bir büyük takım için çok yetersiz bir adam olduğunun görülmesi ve Ona da bel bağlanmakatn vazgeçilmesi lazım. Ayrıca 3 lü savunma takıntısı olan arkadaşlara da , Lucescu döneminde de 3 lü defansla oynadığımızı ve hala o dönemi nasıl mumla aradığımızı hatırlatmak istiyorum. Mesele saha içi dizilişi değil , oyunu 40 metrelik bir alanda takım halindehep beraber oynayabilmek. örnek Kadıköydeki FB-Arsenal maçındaki Arsenalin oyunu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
sagda serdar kurtulus solda ibrahim uzulmezle bu sistemi 20 sene oynayalim yine biryol olmaz birakin kardesim bu sivasi dagittik islerini delgadonunkinden baska buda kacar diyecegin pozisyonun yok adamlarin yakaladigi 3 pozisyon varki birini soksalar neler olacagini beraberce gorebilirdik bu sistem bu adamlarla olmaz kardesim olamaz zaten olmayacagini denizlide biliyor beklerin hucuma ciktimi su kayseri macinda soyle cikamaz cikarsa neler olacagini biliyor denizli beraberlige cikmisiz kayseri karsisina oylede donduk birak pozisyonu atak yapmadik siz hala konusuyorsunuz 4 5 1 sisteminde hic olmazsa atak yapabiliyorduk bari bu sistemde bu adamlarla bunu yapamayiz benim dedigim gecerlidir illede bu sistemi oynayacaksak nefret ettigim tandogan sagda serdardan daha iyi olacaktir ve tello solda bunun harici bu adamlarla islemez bu sistem
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş tek olmak böle bişi işte ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |