![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Kulübümüzdeki temel sorunda bu. Kendi değerlerimizi hiçe sayıyor ve harcıyoruz (Eleştirmek anlamında demiyorum, Eleştiri her zaman olmalı, oyuncu konusunda diyorum). Direk basında oyuncumuz ile ilgili gitsin denmeye başlanıyor. ELin takımı 35 yaşındaki adama 3,5 Milyon verince basın övüyor, biz bir 32 yaşındaki adama 2 milyon verince bu adama o para verilir mi? deniyor. Geçen sene 4 yıllık maliyeti 28 Milyon € olan bir oyuncu transfer eden, bu oyuncu 4-5 maç dışında oynamıyor ve bu kulüp borç içinde yüzüyor bununla ilgili hiç bir eleştiri yokken bizim takımımızın borçları ve oyuncuların performansları hep gündemde oluyor. Delgado Lincoln den çok daha fazla yararlı, hatta daha kaliteli ve asla takımına ihanet etmiyor. Bir kulüp oyuncusuna sahip çıkarken, biz ise oyuncumuzu harcamaya çalışıyoruz. Özetle Delgado iyi işler yapıyor, ki kayseri maçında da yoruluncaya kadar iyi işler yaptı ve tek sorunu devamlılığı. İ. üzülmez'e 8 yıldır gösterilen sabrı düşünün bir de Delgado elden çıksın diye yapılanlara bakın. Konu shawnodese tarafından (06-11-2008 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |