Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Delgado bu takıma hiç bir şey vermiyor demek Delgado ya haksızlık etmek olur. Delgado gibi yetenekli oyuncular zor bulunur. Devamlılığını arttırması gerekir ama bence eleştirildiği kadar da kötü oynamıyor.
Kulübümüzdeki temel sorunda bu. Kendi değerlerimizi hiçe sayıyor ve harcıyoruz (Eleştirmek anlamında demiyorum, Eleştiri her zaman olmalı, oyuncu konusunda diyorum). Direk basında oyuncumuz ile ilgili gitsin denmeye başlanıyor. ELin takımı 35 yaşındaki adama 3,5 Milyon verince basın övüyor, biz bir 32 yaşındaki adama 2 milyon verince bu adama o para verilir mi? deniyor. Geçen sene 4 yıllık maliyeti 28 Milyon € olan bir oyuncu transfer eden, bu oyuncu 4-5 maç dışında oynamıyor ve bu kulüp borç içinde yüzüyor bununla ilgili hiç bir eleştiri yokken bizim takımımızın borçları ve oyuncuların performansları hep gündemde oluyor.
Delgado Lincoln den çok daha fazla yararlı, hatta daha kaliteli ve asla takımına ihanet etmiyor. Bir kulüp oyuncusuna sahip çıkarken, biz ise oyuncumuzu harcamaya çalışıyoruz.
Özetle Delgado iyi işler yapıyor, ki kayseri maçında da yoruluncaya kadar iyi işler yaptı ve tek sorunu devamlılığı. İ. üzülmez'e 8 yıldır gösterilen sabrı düşünün bir de Delgado elden çıksın diye yapılanlara bakın. |
birincisi kimse delgadonun yeteneksiz diyemez aksine top ayağına takışan nadir futbolculardan biri benim için aslında çok şey yapacak kapasiteye sahip ama o yeteneğini ortaya çıkartmadığı için ona kızgınım zaten..ayrıca kendisini çok seviyorum ancak beşiktaşı daha çok seviyorum ne oyuncular geldi geçti,kimler satılmadı ki 3 sezondur top oynamayan delgado için bu kadar ısrarcı olmak neden onu da anlamıyorum..ikincisi mutlaka devre arası gitmeli,hemen gitmeli demiyorum,yerine kaliteli bir ortasaha oyuncusu gelecekse gitmesinde sakınca yok zaten bu kadar bel bağlanmamalı diyorum..üçüncüsü zaten istikrarsız olduğu için eleştiriyoruz 4-5 hafta aynı performansı gösteremiyo 1 maç bilemedin 2 maç iyi, 3. maç kesinlikle kötü 4.maç berbat vs.vs...3 sezondur Delgadoyu izliyoruz çok iyimser olduğunuzu düşünüyorum..ayrıca lincoln le karşılaştıyorsunuz delgadoyu ama alexle karşılaştırmaya korkuyorsunuz..Basınla alakalı sözlerinize %100 katılıyorum..