![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cem Dizdar Milliyetin yazı işleri müdürüdür ve gazetsinin politikasının dışına da çıkamaycak kadar korkak biridir..Yazılarında kullandığı "sol" jargonla ve kapalıya gitmekle iyi Beşiktaşlı olunmaz dostum.Ben 40 yıldır Beşikaşı takip ediyorum...kimi ne olduğunu ne için yazdığını çok iyi biliyorum..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Konu burki8686 tarafından (06-11-2008 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En son Haziran ayında Milliyet in spor müdürü idi. Nerede olduğu da beni çok ilgilendirmiyor..O çook eskilerde kalmış kafasıyla şu anda Beşiktaş ın küçük kalmasını isteyenlerin başında geliyor..Bir zamanlar inadığı ve peşinden koştuğu sol ideoloji bugün artıkyerini Endüstri ye hatta uzay çağına bıraktı..o Beşiktaşı hala Akaretlerdeki fareli ahşap binadan ibaret sanıyor..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Konu burki8686 tarafından (06-11-2008 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ertugrul saglamin ilk maglubiyetindede ayni sekilde bir yazi yazmisti bu adam ve ayni sekildede baslik atmisti bukadar olamaz bu adamlar birde besiktas tvde program yapip takimi yerden yere vuruyorlarbizim tv objektif olacagiz dye bjetifligin bokunu cikariyorlar farkinda degiler ama bu sisteme bu oyuncu yapisiyla karsi oldugumu birkez daa yineliyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de yazan saçmalımış... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |