![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Delgado her maç atsın böyle yine de yaranamaz bana.. Yine gezindi sahada ![]() Sivok görünüşte iyi bir önlibero gibi görünsede o mevkide tek başına hiç bir faydası olmaz..Sivok önliberonun arkası, stoperlerin önü çok daha verimli..Her yere koşuyor öyle..Ama ö.libero da faydalı olamaz..Bu maç aldatmasın..Hücum da önemli..Dolayısıyla Denizlinin G.Zan - Cisse değişikliği çok saçma oldu..3 tane çakılı stoper ve önlerinde Sivok'la oynamak saçmalık ötesi..Fazla küfür ettim o değişiklik sırasında.. ![]() Maça gelirse fena oynamadık..Ama ben 2 tane yedikten sonra kazanırız diyebildim..0-0 devam etseydi bu kadar kolay olmayabilirdi..Ertuğrul döneminden de alışığız bu durumlara..Denizlinin bir etkisi değil bu..Ve rakip fazla zayıf.. Nobre 5 kişilik oynadı..Holosko kötüydü..Ekrem sağ çizgide etkisizdi bence..Kurtuluş en ideali şuan için o mevkiye..Serdar Özkanın girer girmez yaptığı ortayı anlayamadım..Sanırım kendisi de anlamamıştır..Zapo ve İbo savunmada güven veriyorlar..Boboyu kazanmak lazım..Onu oyuna almak için 80i beklemek yanlış..Denizli oyuncu değişikliklerinde yetersiz kalıyor.. Maçın yıldızı Nobreydi..Sivok da mütiş oynadı..Ama bu önlibero için yeterli anlamına gelmiyor..2 stoperin önünde heryere koşan bir joker gibi oynaması daha iyi olur bu taktikde.. Bu maçları kazanmamız normal..Maç Kocaeli olunca fazla normal...Önemli olan dirençli takımlara karşı üstün oynayp kazanmak..Net galibiyet almak..Ben bunu başaracağımızı sanmıyorum ama başarmamz şart..Denizlinin Ertuğruldan daha fazla şeyler yapması gerek.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne şampiyonluğu Ts : berabere Sivas : Berabere Kayseri : yenilgi Güçlü takımlar bunlar , bunları yenemedik . kocaeliyi yenelim be bir zahmet . . Şampiyonluk zor bu sene . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ts bana sorarsanız ufak bir zelzeleden sonra bir daha toparlanamaz. o yüzden şampiyonluk koltuğu yarışında baştan silmek lazım. sivas-kayseri gibi anadolu takımlarıda aynı şekilde büyük köstek olacak seviyede değiller. fenerde bu sene düşe kalka oynuyor o yüzden onu da pek önemli bir rakip olarak görmüyorum. şu an galatasaray var bize rakip olabilecek seviyede. ama içimden bir his en azından ligde 2. olacağımız yönünde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar kocaeli maçını güzel oynadık diyenler yanılıyor. öncelikle kocaeli ligin en fazla gol yiyen takımı artı galibiyeti yok artı maç inönüde ve biz bu takımdan 2 gol yiyoruz. kocaeli yi tebrik ediyorum helal olsun adamlara yapabileceklerinden daha fazlasını yaptılar zaten rakip zayıf olduğu için iyi oynamış gibi gözüktük sadece. bu senede şampiyonluk zor gibi gözüküyor
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence bu maçta iyi oynamadık ilk yarım saat sadece 1 pozisyonumuz var kocaeli dirençliyken hiç bir şey yapamadık.delgado da ayrı bir olay.tam diodumki mustafa hoca ne bekliosun çıkar şu delgadoyu klasik gollerinden birini attı.bende sonra düşünmeye başladım acaba delgadoyu sol açıkmı oynatsak.hep sola kaçıo çünkü ordan sağa çekio ii ortalar ve ii şutları var.oyun kurmada 0 ama.oyun kurma işini tello daha ii yapıo.boboyu monte etmek lazım.nobre böyle oynarsa zor ama bu taktikte sivok da ön liberoya geçmeli. rıdvanın cisse muhteşem oynadı sözünede takıldım çok.bence cisse ii deildi.o çıktıktan sivok orta sahaya geçtikten sonra daha ii oynadık.
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar gollerde hata var gollerin ikisi delgadodan geldi birisi nobrede...ilk gol delgadonun nobre dokunmuyorki topa...birde seviniyor gol atmis gibi...ulan denizli geldin yine fenerbahceli oldugunu belli ettin bobo gibi adami yedek oynat nobreyi ilk 11 de oynat...su nobreye hic isinamadim agziyla kus tutsa sevmiyorum.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |