![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre fena değildi sahanın her tarafında vardı çok gayretliydi neredeyse bütün topları aldı
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi AntiNobreci kendileri...Demiş zaten, ağzıylan kuş tutsa yaranamaz bana diye, ön yargılı yanii...Asıl Bobo Nobre'nin yaptıklarının 10'da birini yapmıyor, ne yazıkki göremiyorlar bunu...Bobo sadece gol atıyor, Nobre ise bir forvetin yapması gereken her şeyi yapıyor...Nobre Fener'den değil de Kocaeli'nden, ne bilim başka bir Anadolu takımından gelse aynı şeyleri derler miydi orasıda bi soru işareti zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Valla bende tam tersi düşünüyorum. NObre Bobo gibi 3 tane eder , buda benim fikrim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre ayağında top tutmuyor direk oynuyor bobo ise tam tersi ayağında top tutup sürüyor yani ikisi de aynı anda oynamalı hatta bu maçda 3 forvet de labilirsdi bobo nobre holosko
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | şampiyon olacaksan ligin dibindeki bir takımdan böyle acemice gol yemiceksin.kocaelinin 2. golü neydi öyle.adamın durup yemek yemeye bile vakti vardı aslında topa vurmadan önce!şampiyon olursak ki inşallah oluruz Nobre bu şampiyonluğun tek mimarı olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş bugün bence çok iyi değildi, Nobre Sivok holosko çok çalıştılar, delgado ilk 30 dk çıldırttı ve onun kaptırdığı toplarda gol yedik sonr abir iki gol attı kendini affettirdi ama delgado için başarılı demem için 3 maç üstüste iyi oynaması lazım. Umarım gökhan zan takıma monte edilmez, hca gökhanı sokup sivoku orta sahaya aldı goller geldi. Ama beşiktaş bu kadroyal lig sonuncusu kocaelinin 2-0 gerisine düşüyorsa bu 5 golü başarı olarak görmemek lazım önümüzde ço kzorlu maçlar var işimiz kolay değil pembe tablo çizilecek bir durum yok bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu kardesim bende sizin bu anlayisinizi anlamadim disli olan hicbir takimi yenemeyecegiz ama yinede sampiyon olacagiz oylemi yahu 5 tane attik kotu konusmak istemiyorum simdide karsinda rakipmi vardi seninde cok tempoluyduk falan fistik diyonuz anlayamadim baska takimlara karsi yap bakalim 2 0 geriden ùac o zaman gorelim adamlarin allahtan gelmeye gucu yoktu iki golde kanattan tekrar ediyorum yine edecem bu sistemde kanatlari iyi kullanan bi takimla karsilasinca bizde 5 lik olacagiz ne oynadik sistemimiz neydi aranizda bi tane anlayan olduysa gelin beri karma karisik bi futbol oynadik bugun ayrica maci izlememe bile gerek yoktu is yerinde haber aldik mac 2 0 diye arkadaslarla konusuyoruz ben 2. yari kahveye girene kadar mac 2 2 ye gelir dedim daha ilk yarida olmus sonrada ya 4 2 yada 5 2 biter dedim bunu besiktasin mustesem futbol oynadigindan degil rakibin kocaeli oldugundan soyledim abartmayin bazi seyleri bisey oynadigimiz yok su an hala bekliyoruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
büyün olay bu aynen benim düşüncem de kocaeliden inönüde 2 gol yememiz felaket gibi bişey ligin en az gol atan takımından kendi evimizde 2 gol yiyoruz
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |