![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu kardesim bende sizin bu anlayisinizi anlamadim disli olan hicbir takimi yenemeyecegiz ama yinede sampiyon olacagiz oylemi yahu 5 tane attik kotu konusmak istemiyorum simdide karsinda rakipmi vardi seninde cok tempoluyduk falan fistik diyonuz anlayamadim baska takimlara karsi yap bakalim 2 0 geriden ùac o zaman gorelim adamlarin allahtan gelmeye gucu yoktu iki golde kanattan tekrar ediyorum yine edecem bu sistemde kanatlari iyi kullanan bi takimla karsilasinca bizde 5 lik olacagiz ne oynadik sistemimiz neydi aranizda bi tane anlayan olduysa gelin beri karma karisik bi futbol oynadik bugun ayrica maci izlememe bile gerek yoktu is yerinde haber aldik mac 2 0 diye arkadaslarla konusuyoruz ben 2. yari kahveye girene kadar mac 2 2 ye gelir dedim daha ilk yarida olmus sonrada ya 4 2 yada 5 2 biter dedim bunu besiktasin mustesem futbol oynadigindan degil rakibin kocaeli oldugundan soyledim abartmayin bazi seyleri bisey oynadigimiz yok su an hala bekliyoruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |