![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tebrik edin diyosun ama tebrik etek bişey yok rakip kocaeli bi ts fb veya gs yenmedik bu rakipler karşısında 2-0 dan 5-2 yapsakk tmm tebrik edelim ama kocaeli karşısında da yapalım yaa adamlar ellerinden gelenin fazlasını zaten yaptılar onların kapasitesi bu kadar zaten ve o kapasiteyle 2 tane attılar tebrik edilcek takım bence kocaeli inönüde 2 tane gol attılar bize helal olsun
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu kardesim gorusecegiz dedigime geleceksiniz ama o arada sampiyonluk gitmez insallah rakipler korkak ustune gelemiyor su an kocaelinin de gucu yetmiyor su 2 0 gecen hafta kayseri deplasmaninda olsaydi o zaman daha iyi anlardiniz dedigimi simdi birsey demiyorum cok baskiliydik ezdik parcaladik diyonuz topla oynama yuzdelerine baktinmi sen yuzde 55 e 45 bumu sizin baski kurduk dediginiz birakin allahinizi severseniz yaw elalem benficayi ezip geliyor siz kocaeliye 5 attik diye boburleniyonuz yetmiyor bide bursaya falan puan kaybetmeyi normal sayiyonuz birakin kardesim sampiyonluktan bahsetmeyin o zaman bos bosuna asil tehlike burda zaten bursaya kaybetmek dogal sonuc sivas disli puan versekde olur kayseri zaten herkezi yeniyordu bizde yenildik cart curt bu sampiyonluk nasil olacak ve ben hicbir guclu takimi yenemeyeceksem oyle sampiyonlugu ne yapacam
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
aklımdan geçenleri aynen yazıyorsun ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul Sağlam ve Tigana döneminde 4 lü çakılı defans önlerinde çift önlibero ile sağlam savunma anlayışıyla çıkıyorduk da ne oluyordu ? yine şampiyon olamıyorduk. Ben en son bir maçta 5 golü ne zaman attığımızı bile unuttum. Zor maçları kazanamadığımız ve şampiyonluk için bu maçları kazanmamız gerektiğine bende inanıyorum ama , şimdi hiç değilse kolay rakiplerle oynadığımız maçlardan zevk alabiliyoruz. 1-0 ın üstüne yatmıyoruz yani. Zor maçları kazanamamamızın sebebi ise bence tamamen kadro kalitesi , yada daha doğru deyimle kadro yetersizliği. Özellikle fizik gücü son derece düşük orta saha elemanlarımız. Bu elemanlarında kısa dönemde değişmesi imkansız olduğuna göre bırakın da 5 golün tadını çıkartalım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kimse görmüyor, kazanmamız lazımdı kazandık, bence rahat oldu, ama buna bile laf ediliyor, tamam 2 golü yememeliydik ama yedik, 3'lü savunmada bu tür problemler olur, olacak da, hocada diyor zaten, riskli oynuyoruz, önemli olan geriye düşmek değil maçı çebirebilmek...Daha böyle çok maç izleriz yanii, şimdiden böyle yaparsak.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |