![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
100. yıl bjk 7-3 göztepe 3-0 geriye düşmüştük bu maçta 25-30 dk. da , kazxanırız eleştri , kaybederiz elşetiri , hoca değişir eleştri, adam alınır eleştri ,sakatlanır eleştri hep eleştri hep eleştri(eleştriye her ne kadar açık olsakta bu kadarı da olmaz hiç bir zaman iii bir şey oolmuyor mu beşiktaş taraftarının bir kısmı aynen diğerleri gibi olmuş) ... yanlı medyadan ve diğer takım taraftarlarından farkımız nedir onlar zaten bizim her şeyimize kulp takmaya aradığı ortamda farkımız biz takımımızı sürekli destekleriz bir bütün oluruz sabrederiz olumlu katkı yapmaya çalışırız...5 gol atmışız mutlaka eleştrilecek bir yer buluruz istersek ama bunun keyfini sürmek varken neden böle şeyler yazıyoruz?(kesinlikle iii giderken böle şeyleri sölemeliyiz demeyin) 2 gol yenmiş kıyamet kopuyor adamlar hata yapamaz mı bu oyun hatalar oyunu deil mi 1 maç ; 1maç içinde 2 dk. kötü oynayamaz mı yerleşim hatası yapamaz mı konsantrasyon eksikliği yaşayamaz mı sivas maçında da bu defans gayet başarılı idi bu da düşündürücü şansımıza iii oynamıştır defans o maçta !!!! sürekli bardağın boş tarafına bakarsan bunları görürsün pozitif bakamayız biz çünkü kendi hayatımjızda hiç hata yapmıyoruz iş yerinde 4/4 lük çalışırım neden 7-8 atamamışlar 5 golü herkes atar o takıma bi de 2 gol yemişler reziller AC milan lige kendi sahasında mağlubiyetle başladı 2.hafta mağlup oldu ilk 5 hafta güç bela galibiyetler aldı , barcelona da öle başladı. ben bu sabah iş yerinde gerile gerile dolaşıyorum zevkini çıkarıyorum rakiplerimiz bile bizim bazı arkadaşlar gibi konuşmuyor, onlar 5 atınca nasıl konuşuyoluyor neler yazılıyor medyada, bizden o takımlara atıfta bulunuyor biz e gelince şaşırıyorum ne yapmaları lazım her maç max .performans(dünya da bunun örneği yok 34 maçın hepsini kazanan takım ya d 34 maç 10 numara oynayan oyuncu) 5-6 farklı galibiyetler bunlar keser bizi ancak.... liverpool u yeneriz 100 defa oynasan 1 kere yenersin derler, takım 2-0 dan maç çevirir homurdanırlar, 5 gol atar o iki gol yenir mi, delgado riisk alıp ara pasları atmaya çalıştığını görmez top kaybediiyor kırılgan oyuncu derler, bobo gol atamaz 5 -6 maç 50.gol stresi olur , cisse her zaman kötü vs.(BUNLARI BAZI ARKADAŞLAR İÇİN YAZIYORUZ ) biz neyi beğeniyoruz ki ? neyi beğenelim ki ? kusursuz olmalı herşey aynen bizim hayatımız gibi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu halilsagir tarafından (08-11-2008 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |