![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Geçen sene Holosko geldikten sonra..3 forvetimiz de oynayabilecek durumdayken ben hiç tek forvetle oynadığımızı hatırlamıyorum..Kaldı ki İnönü'de değil, deplasmanda da tek forvet oynamıyoduk.. İçerdeki derbilerde bile çift forvet oynadık.. Normal maçlarda da Holosko- Bobo- Nobre- Delgado-Tello nun aynı anda 11 de olduğunu bilirim..Antep maçı buna örnek mesela..1-0 dan 3-1 mi bitmişti? Kasımpaşa da aynı 2-0 dan 4-2 bitmişti.. Bu maçı kaçırdığına üzülmen doğal..Güzel bir maç oldu..Ama Ligin en zayıf takımı..Sen içerde 2-0 geriye düşüyorsan istediğin kadar at sonra..Bunun bi açıklaması olamaz..5 gol attık..3-4 tane de kaçırdık..Hepsi bu..Zaten geçen seneki bu tür maçlarda da aynı şeyler oluyordu..Denizli bu takımın sadece taktiğini değiştirdi..Oyuncular üstünde hiç bir olumlu etkisi olmadı diye düşünüyorum ben..Zira Delgado o geldikten sonra iyice düşüşe geçti.. Bi alt yorumunda da Bursa'da puan kaybı doğal demişsin.. ![]() ![]() Konu İbodaca tarafından (08-11-2008 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |