![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fatih terimin teknik direktör olarak ne başarısı var??? gs 4 şampiyonluk ve uefa kupasını aldığında kadroları gerçekten de türkiyenin üstünde ve avrupada sayılı kadrolardan biriydi zaten terimin 2.gs macerasında elinde aynı kadro olmaması ve hiçbişey yapamaması bunu gösteriyor,gelelim avrupa şampiyonasına orada da sadece futbolcuların hırsı ve isteği var her maç terimin taktiği iflas etti geriye düştük futbolcular taktiği bırakıp saldırdı, terimin t.direktör olarak bir katkısı hiç olamdı herşey futbolcularda bitti | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Terim gidene kadar milli takıma destek vermeyeceğim.Daha beter olsun.Milletin verdiği ayda 220 bin lirayı alıp hak-hukuk adaletten yoksun babasının çifliğini yönetir gibi milli takımı yönetmesi asabımı bozuyor.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söylenecek söz yok burda yazılan herseye katılıorum !! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlasa güzel bir pankart ama anlamaz o çünkü o AMANSIZ.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fatih terimin beşiktaşa karşı bir derdi var bu son olaydan hariç sırf gs ve fb li futbolculart varya anlamak gerçekten çok güç ben anlamıyorum arkadaşlar biri bana açıklasın nedir bu beşiktaş la alıp veremediği
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | çok güzel de o damam anlamaz ki | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |