![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O bahsettiğin "bazıları" nedense hiç yanılmadılar..Ve Helal Beşiktaşıma diyemediler bir türlü..Farkındaysan tabi..Siz Burda birilerini gönderip yenilerini getirirken, sonra onu gönderip başkasını getirirken..Rakiplerimiz tek tek götürüyor kupaları..Şampiyonlukları..Başarıları..Umarım bu sezon yanılırlar o " bazıları ".. Onlar da yanılmayı okadar çok istiyor ki.. Bilemezsin.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluk yolunda karamsar olan arkadaşlar, ve şu skorla kazanılmış maçtan sonra bile oyunumuzu beğenmeyen bazı arkadaşlar hangi takımı şampiyonlukta daha iddialı ve bizden daha iyi durumda olarak görüyor acaba? İlk zorlu rakibi Gaziantep'e kupada dağılan Trabzonspor mu, Eskişehir'de veya Kadıköy'de tarumar olan Galatasaray mı, yoksa 10 haftada 4 mağlubiyet alan Fenerbahçe mi? Diğer ekipleri zaten saymıyorum, bu takımlardan hangisi bizden daha iyi? Biraz kendinize gelin, kişilere bağımlı olmayın önemli olan Arma'dır! Bu kulüp ne efendiler ne saygın kişiler yetiştirdi, kimse vazgeçilmez değildir.. Beşiktaş kulübü sadece belirli kişilerden ibaret değil unutmayın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
aSi diŞi kaRTaL ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya ya ya gidermedim ben maça hem de dibimde çok yakınımdaydı, gidecek kimsem yok ![]()
__________________ bakIŞLaRImLa koNuŞuR, kahkahaLaRImLa aNILIRIm.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
kardesim bana diyorsun lafi herhalde ustume alindim o yuzden bi cevap yazayim sana benim hocayla takimla alakali bi sorunum yok boyle olunca ben demistim dicek kadar cocukcada sevmiyorum besiktasimi bu sistemi bu oyuncular iyi oynamiyor oynayamazlarda diyorum bu sistem bizim takimin oynayacagi bir sistem degildir diyorum ha siz diyorsanizki bu sistem bu futbolcularla besiktasa cuk oturuyor onada birsey demiyorum artik ama ben abartilmamali diyorum sadece birsey oynadigimiz yok daha onceki yorumumdada ayni seyi soyledim daha iyi oyun yok ama bekliyoruz olacak insallah
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |