![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son dakikaya kadar umudumu hiç kesmemiştim, maçı 1-2 alırız demiştim, inancım sonsuz BEŞİKTAŞ'ım. Tebrikler Bobo, Tebrikler Zapo, Tebrikler BEŞİKTAŞ'ım... Trabzon da kim? Eksik kadroylada yeneriz ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hep beraber yendik.
__________________ ..............4-3............ | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Büyük maç kazanamıyor kazanamıyor dendi, alın işte kazandık.. ..Hem de takımın banko isimleri Sivok, Delgado, Cisse yokken...Beraberlik bekliyordum açıkçası ama akıllı top oynadık, savunmada fazla hata yapmadık, yaptığımız anda da yedik zaten golü, son dakikalarda da maça ağırlığımızı koyup maçı kopardık, yanii 1-1'e yatmadık, kazanmak için oynadık ve de kazandık...Haa oyun iyi miydi, değildi tabiiki, ama Avni Aker'de, 3 eksikle bundan fazlasını beklemekte olmazdı yanii...Tebrikler Denizli ve talebelerine, gruptan artık çıktık gibi, sırada Bursa deplasmanı var, iyi oyundan öte galibiyet bekliyoruz yine... | ||
| | |
| | #4 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 6 eksiğimize rağmen Trabzon deplasmanında galibiyetle dönmemiz mükemmel oldu.Aslına bakarsak bize 1 puan bile yeterdi ama 3 puan guruptan çıkmamızı sağladı.Şimdi antep'le 1. lik için çekişecez.Onları deplasmanda da yenersek 12 puan yararız.Hayırlısı. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |