![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
aSi diŞi kaRTaL ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben maçın dün olduğunu bile unutmuşum ![]() ![]() ![]()
__________________ bakIŞLaRImLa koNuŞuR, kahkahaLaRImLa aNILIRIm.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu belli oldu ki,bize pres yapan iyi basan takım bizi bunaltıyor,topla bir türlü çıkamıyoruz elimiz ayağımız dolaşıyor mutlaka çözüm bulunmalı bu meseleye en son kocaeli maçında da böle oldu 2 gol yedik tabi cisse,sivok,delgado olsaydı daha farklı olabilirdi neyse sonuçta ikinci yarı trabzonlu oyuncular ilk yarıda olağanüstü tempo yapmanın cezasını çekti ve oyundan düştü akıllı oynadık ve son dakika olsa da kazandık..gökhan zan,zapo ve bobo nun hakkını vermek gerek özellikle gökhanı çok beğendim milli maçlarda oynadığı gibi oynadı nihayet ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha bu hakemler ne ayak anlamadım gitti ayar oldum . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
neden böyle dedin anlamadım gayet akıllı oynadık ve kazzandık kazansak bi türlü yenilsek bitürlü ![]() iyi oynayana deil gol atana puan veriyorlar bunu unutma ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu SahEmre tarafından (12-11-2008 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Büyük maç kazanamıyor kazanamıyor dendi, alın işte kazandık.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son 10 dk baskılı oyun çok hoşuma gitti galibiyeti arayan bir takım ve takıma göre taktik gol yedik ama yinede kazandık trabzon formda bir ekipti 3 puan almak bizi rahatlattı onları ise ateşe attı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 6 eksiğimize rağmen Trabzon deplasmanında galibiyetle dönmemiz mükemmel oldu.Aslına bakarsak bize 1 puan bile yeterdi ama 3 puan guruptan çıkmamızı sağladı.Şimdi antep'le 1. lik için çekişecez.Onları deplasmanda da yenersek 12 puan yararız.Hayırlısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper oldu be valla sessiz sakin maçı dinliodum kulaklıkla ortam gayet sessiz teyzemle eniştem muhabbette ben bi bağırdım goooll die acayip korktular bi gün birinin ölümüne neden olucam ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |